Panie tkiller nie trzeba zadnej komisji, bo wyrok juz wydano
Cytat: Jean Gabriel Perboyre w Grudnia 06, 2009, 17:18:33 pm Panie tkiller nie trzeba zadnej komisji, bo wyrok juz wydano Panie JGP, nie trzeba żadnego wyroku, jaki koń jest, każdy widzi .
Z panem to rożnie patrzy pan an koło a widzi elipsę.
Cytat: tkiller w Grudnia 06, 2009, 18:25:24 pmZ panem to rożnie patrzy pan an koło a widzi elipsę. Panie TKiller - każde koło (a raczej każdy okrąg...) jest elipsą. Dość szczególną, ale elipsą...
I w związku z tym gdy patrzy pan na koło to myśli pan to szczególna elipsa oraz mówi elipsa?
(...) Są tu tylko gośćm,i a srają w pokoju gościnnym na dywan i jeszcze mówią, że nie śmierdzi.
krzyzobójca(tkiler) i piekłośpiew(hellsing)..
... na naszym forum ... funkcjonuje specyficzne forumowe słownictwo ...
Mnie rozwalił cytat z ks. Skotnickiego, że neo uważa, że Msza jest zwyczajną Paschą żydowską i że Jezus nic nie dodał do niej nowego!!!! cooo??? może ktoś z forumowych neokatechumenów to wyjaśni... chyba, że naprawdę tak wierzycie, no to sorrki, chyba nie Kościół Jezusa Chrystusa... jak wierzycie- pytam?
Zastanawia mnie bytność takich osobników jak krzyzobójca(tkiler)
Cytat: cabbage w Grudnia 07, 2009, 13:52:10 pm Mnie rozwalił cytat z ks. Skotnickiego, że neo uważa, że Msza jest zwyczajną Paschą żydowską i że Jezus nic nie dodał do niej nowego!!!! cooo??? może ktoś z forumowych neokatechumenów to wyjaśni... chyba, że naprawdę tak wierzycie, no to sorrki, chyba nie Kościół Jezusa Chrystusa... jak wierzycie- pytam? Ich tak uczą ale na razie nie wolno im tego potwierdzić, bo ludziska są nieprzygotowane ...