Panie prz'mku. Dziwne, że się pan nie wzrusza nachalną agitacją sekciarzy z kikokarmenatu.
Stary cap wygląda coraz bardziej diabolicznie.
Cytat: jwk w Października 23, 2009, 10:49:40 amPanie prz'mku. Dziwne, że się pan nie wzrusza nachalną agitacją sekciarzy z kikokarmenatu. Problem w tym, że nie widziałem i nie słyszałem od żadnego hierarchy KK, że neok. to sekta. Proszę mnie oświecić i podać link do słów np. jakiegoś biskupa (prywatne zdanie pojedynczych duchownych mnie nie interesuje), w których wyjaśnia, że to sekta.
mniemam za wrogów uważa Pan ludzi związanych z rzeczywistościami powstałymi po SWII
Anch jest więc staroegipskim amuletem. Zatem, czy chrześcijaninowi wypada go nosić? Zdecydowanie nie! Jest on atrybutem boga Amona.
Czy mnie się przewidziało, czy na samym począteczku jest krzyż egipski? http://video.google.pl/videoplay?docid=7241316731827779248&ei=bfDNSoDhC6Dc2gKV1KHaCQ&q=neocatecumenal&hl=pl#
- skoro Kiko z arystokratycznego rodu ...
Czy mnie się przewidziało, czy na samym począteczku jest krzyż egipski?...
Kikosiowy jest bardziej podobny do znaku użytego przez Echnatona.
Dla pana elipsa to to samo ci koło
a pan cabbage wszędzie widzi okultyzm to się nazywa "zdrowe spojrzenie"
Więc przypominam, że jestem kobietą ale nie złoszczę się, przebaczenie to cecha chrześcijan Co do owego krzyża... może i jest to krzyż św. Klemensa, jeśli tak, zwracam honor panu Kiko... ale prawdę to w tej kwestii zna tylko on, co chciał namalować...