Obejrzałem te filmiki na KNO. Skandal.Panowie z DN: CZY TO JEST JESZCZE KATOLICKIE?USTOSUNKUJCIE SIĘ DO TEGO A NIE MÓWCIE ŻE TO NIE WASZA WSPÓLNOTA?
Manipulacja, niech pan zobaczy kiedy umieszczono to w kronice a kiedy na youtube.
Zapewne widoczne na filmie ogromnej ilości okruchów i ułomków.
Oczywiście w świetle nowych statutów nic panie pjo.
Pon sobie weźmie i "połamie" w domu takiego placka. Rozumiem, że okruchów nie będzie?
Cytat: pjo w Sierpnia 26, 2009, 23:00:07 pmPon sobie weźmie i "połamie" w domu takiego placka. Rozumiem, że okruchów nie będzie?Jak łamią to już Ciało Pańskie, ale dla pana to zawsze będzie placek.
Wtedy był wstawiony na youtube, dla pana jak rozumiem to tożsame z datą nagrania?
[Skoro KKBiDS stwierdziła, że nie wolno, to znaczy, że nie wolno teraz i nie było wolno wcześniej. A jeśli było wolno, to proszę uprzejmie io podanie dokumentu, w którym ktoś zezwolił na Komunię na siedząco.
Cytat: pjo w Sierpnia 26, 2009, 23:12:34 pm[Skoro KKBiDS stwierdziła, że nie wolno, to znaczy, że nie wolno teraz i nie było wolno wcześniej. A jeśli było wolno, to proszę uprzejmie io podanie dokumentu, w którym ktoś zezwolił na Komunię na siedząco.A jak nie to ekskomunikuje mnie pan
A tak swoją drogą - dzisiaj pan ma nockę? O której zaczyna szychtę pan Hellsing?
Cytat: Major w Sierpnia 26, 2009, 21:38:51 pmObejrzałem te filmiki na KNO. Skandal.Panowie z DN: CZY TO JEST JESZCZE KATOLICKIE?USTOSUNKUJCIE SIĘ DO TEGO A NIE MÓWCIE ŻE TO NIE WASZA WSPÓLNOTA?Manipulacja, niech pan zobaczy kiedy umieszczono to w kronice a kiedy na youtube.