Cytat: hellsing w Sierpnia 26, 2009, 14:40:27 pmMożna poprosić o skan tej korespondencji między panem a abp.Nyczem??Może być na priva jesli tak panu wygodniej;)Nie czuję się upoważniony przez Arcybiskupa do udostępniania treści naszej korespondencji. Swoją drogą - czego się pan obawia? Przecież według pana wszystko jest w porządku,a biskupi o wszystkim wiedzą i akceptują...
Można poprosić o skan tej korespondencji między panem a abp.Nyczem??Może być na priva jesli tak panu wygodniej;)
Ekshibicjoniści już tak, niestety, mają.
Jak wizytują wspólnoty, to oczywiście wszystko jest OK, prawda?
Przepraszam panią najmocniej za wrodzony cynizm, ale muszę spytać: Miała pani trudne pytania?
Może nie skojarzył pan faktów, bo pan chyba z Warszawy lub okolic?
Cytat: pjo w Sierpnia 26, 2009, 15:06:04 pmCytat: hellsing w Sierpnia 26, 2009, 14:40:27 pmMożna poprosić o skan tej korespondencji między panem a abp.Nyczem??Może być na priva jesli tak panu wygodniej;)Nie czuję się upoważniony przez Arcybiskupa do udostępniania treści naszej korespondencji. Swoją drogą - czego się pan obawia? Przecież według pana wszystko jest w porządku,a biskupi o wszystkim wiedzą i akceptują...Bardzo ciekawi mnie co pan napisał w liście i jak się do tego odniósł ks. abp. Nycz. Ja się nie mam czego obawiac, natomiast mam wrażenie, ze to pan się obawia ujawnić treść tej korespondencji.
Żeby sobie Jego Ekscelencja mogła ocenić "na chłodno" siedząc w gabinecie.
Panie hellsing - trzy (edit: cztery) posty Pan napisał, niczym ja ten opublikowałem (co chwile mam info: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?)! Proszę nie nabijać postów, kiedy można jednozdaniowe posty połączyć w jeden konkretny! No i śmietnik trochę Pan tworzy.
Bardzo ciekawi mnie co pan napisał w liście i jak się do tego odniósł ks. abp. Nycz. Ja się nie mam czego obawiac, natomiast mam wrażenie, ze to pan się obawia ujawnić treść tej korespondencji.
Cytat: jp7 w Sierpnia 26, 2009, 15:40:08 pmŻeby sobie Jego Ekscelencja mogła ocenić "na chłodno" siedząc w gabinecie.Chyba może to zrobić sam i bez mojej pomocy:))
Cytat: pjo w Sierpnia 25, 2009, 23:28:21 pmPrzepraszam panią najmocniej za wrodzony cynizm, ale muszę spytać: Miała pani trudne pytania?Powiedzmy.....zbyt osobiste i na forum publicznym. Miałam wrażenie psychomanipulacji. Jak dla mnie wystarczyło, żeby odejść z DN.
/.../może ja po prostu bardzo szybko piszę na komputerze;)