Tonya
uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #195 dnia: Sierpnia 25, 2009, 22:10:00 pm » |
|
Zgadzam się z tym, że eliminacje do poszczególnych etapów mogą być przyczyną dramatów i urazów. Tak jak pisałam wcześniej, odeszłam po I scrutinium,/dobrowolnie/. Na szczęście w Kościele powszechnym nikt nie prowadzi takich gier, nikt nie eliminuje, nie stawia przed nikim etapów.
|
|
|
|
|
|
|
pjo
|
 |
« Odpowiedz #196 dnia: Sierpnia 25, 2009, 23:28:21 pm » |
|
Zgadzam się z tym, że eliminacje do poszczególnych etapów mogą być przyczyną dramatów i urazów. Tak jak pisałam wcześniej, odeszłam po I scrutinium,/dobrowolnie/.
Przepraszam panią najmocniej za wrodzony cynizm, ale muszę spytać: Miała pani trudne pytania?
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #197 dnia: Sierpnia 26, 2009, 01:13:16 am » |
|
I Skrutynium to bułka z masłem:)) Ja je wspominam ciepło miło i przyjemnie:))
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
 |
« Odpowiedz #198 dnia: Sierpnia 26, 2009, 11:39:45 am » |
|
I Skrutynium to bułka z masłem:)) Ja je wspominam ciepło miło i przyjemnie:)) Może się Pan podzieli? (informację o II Skrutynium też mile widziane... BTW - co z moją propozycją bycia świadkiem w dokumencie do ordynariusza?
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #199 dnia: Sierpnia 26, 2009, 11:44:52 am » |
|
I Skrutynium to bułka z masłem:)) Ja je wspominam ciepło miło i przyjemnie:)) Może się Pan podzieli? (informację o II Skrutynium też mile widziane...
BTW - co z moją propozycją bycia świadkiem w dokumencie do ordynariusza?
Świadkiem czego???
|
|
|
|
|
|
|
pjo
|
 |
« Odpowiedz #200 dnia: Sierpnia 26, 2009, 12:09:44 pm » |
|
I Skrutynium to bułka z masłem:)) Ja je wspominam ciepło miło i przyjemnie:))
Ekshibicjoniści już tak, niestety, mają.
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
 |
« Odpowiedz #201 dnia: Sierpnia 26, 2009, 12:36:42 pm » |
|
I Skrutynium to bułka z masłem:)) Ja je wspominam ciepło miło i przyjemnie:)) Może się Pan podzieli? (informację o II Skrutynium też mile widziane...
BTW - co z moją propozycją bycia świadkiem w dokumencie do ordynariusza?
Świadkiem czego???
Opisze Pan po prostu jak wygląda przyjmowanie u Pana we wspólnocie komunii świętej - i pod swoim, albo pod Pana nazwiskiem (jak pan woli) wyśle to do ordynariusza miejsca...
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #202 dnia: Sierpnia 26, 2009, 12:49:22 pm » |
|
Nooo! Panie hellsing, skoro pańskim zdaniem wszystko jest zgodne z przepisami liturgicznymi, to co panu szkodzi?
|
|
|
|
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła, Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #203 dnia: Sierpnia 26, 2009, 13:09:28 pm » |
|
Nooo! Panie hellsing, skoro pańskim zdaniem wszystko jest zgodne z przepisami liturgicznymi, to co panu szkodzi?
To po co mam to opisywać? Skoro wszystko jest zgodne z przepisami to nie ma potrzeby pisania takiej skargi:))
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
 |
« Odpowiedz #204 dnia: Sierpnia 26, 2009, 13:32:06 pm » |
|
Może warto, aby "zgodność wszystkiego" ocenił biskup? W końcu oni "wszystko wiedzą"...
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #205 dnia: Sierpnia 26, 2009, 13:36:49 pm » |
|
Może warto, aby "zgodność wszystkiego" ocenił biskup? W końcu oni "wszystko wiedzą"...
Przecież oceniają na bieżąco kilka razy do roku jak wizytują wspólnoty, więc o co chodzi??
|
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #207 dnia: Sierpnia 26, 2009, 14:40:27 pm » |
|
Jak wizytują wspólnoty, to oczywiście wszystko jest OK, prawda? W sprawie "neochrztu" w Sędziszowie napisałem do Abpa Kazimierza Nycza, który odpisał i obiecał interwencję u biskupa miejsca, Bpa Cichego i prowincjała kapucynów.
Można poprosić o skan tej korespondencji między panem a abp.Nyczem??Może być na priva jesli tak panu wygodniej;)
|
|
|
|
|
|
|
pjo
|
 |
« Odpowiedz #208 dnia: Sierpnia 26, 2009, 15:06:04 pm » |
|
Można poprosić o skan tej korespondencji między panem a abp.Nyczem??Może być na priva jesli tak panu wygodniej;)
Nie czuję się upoważniony przez Arcybiskupa do udostępniania treści naszej korespondencji. Swoją drogą - czego się pan obawia? Przecież według pana wszystko jest w porządku,a biskupi o wszystkim wiedzą i akceptują...
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
 |
« Odpowiedz #209 dnia: Sierpnia 26, 2009, 15:40:08 pm » |
|
Przecież oceniają na bieżąco kilka razy do roku jak wizytują wspólnoty, więc o co chodzi?? Żeby sobie Jego Ekscelencja mogła ocenić "na chłodno" siedząc w gabinecie.
|
|
|
|
|
|
|
|