Dowód na stosowanie w neo technik NLP można znaleźć choćby w neośpiewniku:
Cytat: hellsing w Sierpnia 23, 2009, 01:01:11 amMyślę, że zdziwił by się pan mocno widząc mój indeks i oceny:)))Cóż po indeksie i ocenach, skoro pan MYŚLEĆ LOGICZNIE nie potrafi? Ktoś pana zaprogramował, że TAK MA BYĆ i pan będzie twierdził, że TAK MA BYĆ, choćby sam papież panu umyślnym przysłał pismo, że TAK NIE MA BYĆ.To już nie jest dysonans poznawczy. To wyprany mózg.
Myślę, że zdziwił by się pan mocno widząc mój indeks i oceny:)))
Cytat: bartek2801 w Sierpnia 22, 2009, 14:25:45 pmCytat: Bartek w Sierpnia 22, 2009, 13:53:50 pmNota KKBiDS z 19.XII.1988.Jakiś link, cytat, skan czy coś takiego można prosić?Proszę:1) Le celebrazioni di gruppi particolari riuniti per una specifica formazione loro propria sono previste nelle Istruzioni Eucharisticum mysterium, del 25 maggio 1967, nn. 27 e 30 (AAS 59, 1967, 556-557) e Actio pastoralis del 15 maggio 1969 (AAS 61,1969, 806-811). 2) La Congregazione consente che tra gli adattamenti previsti dalla Istruzione Actio pastoralis, nn. 6-11, i gruppi del menzionato ,cammino' possano ricevere la comunione sotto le due specie, sempre con pane azzimo, e spostare, ,ad experimentum', il rito della pace dopo la preghiera universale. 3) L'Ordinario del luogo dovra essere informato abitualmente, o ,ad casum', del posto e del tempo in cui tali celebrazioni si svolgeranno; esse non potranno essere fatte senza la sua autorizzazione
Cytat: Bartek w Sierpnia 22, 2009, 13:53:50 pmNota KKBiDS z 19.XII.1988.Jakiś link, cytat, skan czy coś takiego można prosić?
Nota KKBiDS z 19.XII.1988.
Ja tu nic o "echu słowa nie widzę"
Dowód na stosowanie w neo technik NLP można znaleźć choćby w neośpiewniku:po
(...) pewne akordy tworzą dysonanse, które dla uszu tego, kto zna trochę muzykę mogą budzić podejrzenia, ale są one umieszczone tam specjalnie, żeby dać pewne efekty, chciane świadomie przez Kiko.
Dlatego Kantorzy (...) są zaproszeni do naśladowania z pokorą teksu wydrukowanego w tym śpiewniku, ponieważ jest to wersja, którą Kiko wybrał.
A co to jest neośpiewnik?
Cytat: hellsing w Sierpnia 23, 2009, 01:20:12 amA co to jest neośpiewnik?Coś, co oficjalnie nie istnieje. Tak samo, jak oficjalnie nie istnieją dokumenty określające, jak ma wyglądać ambonka, stół, menora, ikony, patena itp. itd.
Zastanawiające jest dla mnie, że w Neo używa się jedynie kielicha zaprojektowanego według zaleceń Kiko.
Nie tylko kielicha. Proszę zauważyć, że są jedynie słuszne pateny, krucyfiksy, makatki, ikony, wzorcowe wyposażenie - baptysteria, układ stołu, kwiaty na stole, itp. Jak w sekcie.
To znaczy, że DN jednak nie utożsamia się Kościołem powszechnym, a wręcz odsuwa się od niego.
Cytat: bartek2801 w Sierpnia 23, 2009, 10:28:25 amJa tu nic o "echu słowa nie widzę"W przepisach zacytowanych przez pana Hellsinga jest ZAKAZ echa słowa :-)))