Forum Krzyż
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Marca 23, 2025, 02:40:33 am

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
www.UnaCum.pl

Centrum Informacyjne Ruchu Summorum Pontificum
233055 wiadomości w 6649 wątkach, wysłana przez 1668 użytkowników
Najnowszy użytkownik: magda11m
Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Forum Krzyż  |  Traditio  |  Summorum Pontificum  |  Wątek: Kazanie bp. Sanborna 22.07.2009r. Kraków - prośba
« poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: Kazanie bp. Sanborna 22.07.2009r. Kraków - prośba  (Przeczytany 1738 razy)
Krusejder
aktywista

to the power and the glory raise your glasses high

mój blog
« dnia: Sierpnia 10, 2009, 21:54:59 pm »

proszę Pana Radka o zamieszczenie tego kazania. Kto nie jest zainteresowany, nie jest przez nikogo zmuszany, by je ściągać i odsłuchiwać.

Wysłuchanie tego kazanie nie implikuje również, że ktoś zostanie sedeprywacjonistą. Zwlaszcza, że nie kazdy słuchacz na tyle rozumie angielski, by módz zrozumieć ten tekst ;)
zapraszam na mój blog: http://przedsoborowy.blogspot.com/ ostatni wpis z dnia 20 IX 2022
Gregorius
uczestnik

« Odpowiedz #1 dnia: Sierpnia 10, 2009, 22:22:47 pm »

proszę Pana Radka o zamieszczenie tego kazania. Kto nie jest zainteresowany, nie jest przez nikogo zmuszany, by je ściągać i odsłuchiwać.

Wysłuchanie tego kazanie nie implikuje również, że ktoś zostanie sedeprywacjonistą. Zwlaszcza, że nie kazdy słuchacz na tyle rozumie angielski, by módz zrozumieć ten tekst ;)

Pan Radek przecież już linki tu zamieścił: http://krzyz.katolicy.net/index.php/topic,1219.msg41176.html#msg41176

no i jest "tłumaczenie" x. Rafała. Szkoda tylko, że bp. Sandborna słychać gorzej niż x Rafała.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 10, 2009, 22:24:27 pm wysłana przez Gregorius » Zapisane
Krusejder
aktywista

to the power and the glory raise your glasses high

mój blog
« Odpowiedz #2 dnia: Sierpnia 10, 2009, 22:28:33 pm »

Faktycznie !!

ja przeczytalem tylko nowe wiadomości w topiku, tj.

1. Wieczorem powinienem wrzucic na serwer Msze św. odprawioną przez bp. Sanborna.

Radek Buczyński

oraz:

Wiedhold (zamykający wątek):

2. Nie będziemy tworzyli na forum kącika sedewakantystycznego. Proszę o zaprzestanie zamieszczania materiałów związanych z tym stanowiskiem.

-*-**-*--*

Bardzo się cieszę, że póki co nie wprowadzono na tem forum cenzury, bo miałem wrażenie, że ktos zaczyna mieć takie ciągoty w niekoniecznie najpilniejszym kierunku
zapraszam na mój blog: http://przedsoborowy.blogspot.com/ ostatni wpis z dnia 20 IX 2022
Antiquus_ordo
Gość
« Odpowiedz #3 dnia: Sierpnia 11, 2009, 07:00:08 am »

To nie msza pontyfikalna zapewne więc nie ma co pokazywać.
Strony: [1] Drukuj 
Forum Krzyż  |  Traditio  |  Summorum Pontificum  |  Wątek: Kazanie bp. Sanborna 22.07.2009r. Kraków - prośba « poprzedni następny »

Działa na MySQL Działa na PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2014, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!