Cytat: michal260189 w Października 29, 2020, 10:28:37 amI kilka kobiet postanowiło zabłysnąć..... https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki/Karolina-Micula-pokazala-nagi-biust-na-Strajku-Kobiet-Odwazny-gest-aktorki-FOTODo dupy z takim obskurantyzmem.Wchodzę na zapodany link z nadzieją... a tam te naziole z Radia Z pokazały plecy - a piersi, o ile pamięć mnie nie zawodzi, są z przodu.Potem patrzę na fotkę z przodu... a tam czarna łatka na piersiach. To po cholerę ten artykuł ?
I kilka kobiet postanowiło zabłysnąć..... https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki/Karolina-Micula-pokazala-nagi-biust-na-Strajku-Kobiet-Odwazny-gest-aktorki-FOTO
wystąpień antyklerykalnych sprowokowanych kilkoma bardzo ważnymi czynnikami:
Do dupy z takim obskurantyzmem.Wchodzę na zapodany link z nadzieją... a tam te naziole z Radia Z pokazały plecy - a piersi, o ile pamięć mnie nie zawodzi, są z przodu.Potem patrzę na fotkę z przodu... a tam czarna łatka na piersiach. To po cholerę ten artykuł ?Kurka wodna - to był żart.Kiedyś Cejrowski (tylko raz zabłysnął) do TV zaprosił jakąś nauczycielkę feministkę, która kazała na lekcji wychowawczej zakładać prezerwatywy na banany. Cejrowski zaskoczył gościa i spokojnie na stoliku położył banana i prezerwatywę i powiedział: skoro dzieci mogą to może pani zademonstruje jak pani to robi. Kobita zjarała cegłę i odmówiła.
Szanowni państwo, śmiem wątpić czy ludzie przed 30tką wiedzą kto to jest Petz, Tradsi, KRR, lawendowa mafia itp. Chociaż oczywiście stereotyp klechy pedofila i legendarnego rydzykowego Maibacha jest powszechny. Gdyby jakaś zielonowłosa dziewoja z błyskawicą w awatarze przypadkowo przypałętała się do nas na forum to raczej niewiele rozumiałaby z naszej pisaniny.
Cytat: Filip S w Października 29, 2020, 13:09:11 pmSzanowni państwo, śmiem wątpić czy ludzie przed 30tką wiedzą kto to jest Petz, Tradsi, KRR, lawendowa mafia itp. Chociaż oczywiście stereotyp klechy pedofila i legendarnego rydzykowego Maibacha jest powszechny. Gdyby jakaś zielonowłosa dziewoja z błyskawicą w awatarze przypadkowo przypałętała się do nas na forum to raczej niewiele rozumiałaby z naszej pisaniny.Jedna osoba przed 30tką wie. Ale reszta być może nie.
Cytuj@ P. RysioCo do nastawienia warszawskich prawosławnych wydaje mi się, że ma Pan rację - też się spotykałem z innym podejściem. Takie jak u P. Bogosłowa wydają mi się raczej charakterystyczne dla neofitów z zewnątrz broniących się przed wpływem KK. Pozwolę sobie tylko zaznaczyć, że prawosławie jest i w innych miejscach - np. na szerokopojętych ziemiach odzyskanych ale i w dużych miastach.Nie zgadzam się. Pan Bogoslow, z tego co można przeczytać na fk, nie zachowuje się jak neofita. To raczej ja tak się zachowuję
@ P. RysioCo do nastawienia warszawskich prawosławnych wydaje mi się, że ma Pan rację - też się spotykałem z innym podejściem. Takie jak u P. Bogosłowa wydają mi się raczej charakterystyczne dla neofitów z zewnątrz broniących się przed wpływem KK. Pozwolę sobie tylko zaznaczyć, że prawosławie jest i w innych miejscach - np. na szerokopojętych ziemiach odzyskanych ale i w dużych miastach.
CytujTo co Pan pisze jest bardzo ładne, ale trzy lata temu za to próbował Pan mnie "zajeździć" Nyczem z Wyborczą : http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,9.msg209005.html#msg209005nie znajduję pod tym linkiem tego typu rzeczy
To co Pan pisze jest bardzo ładne, ale trzy lata temu za to próbował Pan mnie "zajeździć" Nyczem z Wyborczą : http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,9.msg209005.html#msg209005
No proszę księdza, zaś się muszę odezwać " po sławkowemu" Niestety wyłazi z księdza naturalistyczna formacja.
Ksiądz widzi czarną twarz murzyna w kościele, który w istocie jest bardziej biały od tej przedcywilizacyjnej hołoty na wspomnianym rondzie. Jest on biały, ponieważ przyjął religię białego człowieka(chyba że ksiądz mnie przekona, że Pan Jezus w swojej fizyce jest murzynem). Przyjął model cywilizacyjny białego człowieka, zachowując zapewne przy okazji swoją idiosynkrazje kulturową( kuchnia, obyczaj, strój, relacje rodzinne, relacje gospodarcze...) Na to zwrócił uwage ksiedzu ten okropny narodowiec, a ksiądz wiedziony nieomylnym tropizmem naturalistycznym juz sie zatrząsł świętym oburzeniem. Nie nie trząsłem się, nawet nie podjąłem tematu. Mam już wbudowane takie "odsłuchanie swojego", trochę to przewrotne, ale tak jest jak się spotyka multum ludzi z różnymi poglądami. I nie był okropny, był całkiem sympatyczny - sprawdziłem tylko na ile mogłem w internecie czy jest prawdziwy (bo to jeszcze jaką dziennikarzynę podeślą) i wyszło, że raczej tak.
Mało tego, jakby ksiądz porozmawiał z tym murzynem, to on by księdzu to samo powiedział, bo ma oczy i widzi co lepsze dla niego i jego bliskich.