ad Hubertos.Panie Hubertos! Niech pan nie zaczyna (sporu) z naszym aktywistą panem Sławkiem 125. Pan wie co oznacza to 125? To jest IQ! Szacuneczek proszę.
Cytat: Fideliss w Listopada 19, 2020, 14:05:04 pmad Hubertos.Panie Hubertos! Niech pan nie zaczyna (sporu) z naszym aktywistą panem Sławkiem 125. Pan wie co oznacza to 125? To jest IQ! Szacuneczek proszę.Pan nie docenia pana Slawka. 125 to wiek, IQ zdecydownanie powyzej progu MENSA - ja obstawiam conajmniej 180 i to w skalach binetowskich!
Cytat: Hubertos w Listopada 19, 2020, 15:16:48 pmCytat: Fideliss w Listopada 19, 2020, 14:05:04 pmad Hubertos.Panie Hubertos! Niech pan nie zaczyna (sporu) z naszym aktywistą panem Sławkiem 125. Pan wie co oznacza to 125? To jest IQ! Szacuneczek proszę.Pan nie docenia pana Slawka. 125 to wiek, IQ zdecydownanie powyzej progu MENSA - ja obstawiam conajmniej 180 i to w skalach binetowskich!Szkoda, że jest pan niesłowny: „Do widzenia. Raczej opuszczam to forum, bo to nie ma sensu. Dyskusja z takimi starymi zgredami, ktorzy nie maja co robic na emeryturze wiec wsluchuja sie w glosy nawiedzonych szurow gloszacych teorie spiskowe juz mi sie zaczyna nudzic."
Prosimy o tłumaczenie na ludzką mowę.
Ale to trzeba by odpowiedniej logistyki: kupna biletów,
Środowiska narodowo-konserwatywno-katolickie powinny organizować kilkunastoosobowe grupy, aby zakłócać spektakle typu "Klątwa" czy "Msza".
Środowiskom lewicowo-ateistycznym tylko o to chodzi, ale jakoś trudno sprowokować katolików i dobrze. Emocje trudno opanować, a od tego krok tylko do nienawiści, a o nią wiadomo komu chodzi.
Cytat: Jotes w Listopada 24, 2020, 11:38:27 amŚrodowiskom lewicowo-ateistycznym tylko o to chodzi, ale jakoś trudno sprowokować katolików i dobrze. Emocje trudno opanować, a od tego krok tylko do nienawiści, a o nią wiadomo komu chodzi.Zgadza się! Wydaje mi się że w odpowiedzi powinniśmy robić solidną anty-reklamę teatrom czy mediom wspierającym anty-katolickie prowokacje. Warto np. stworzyć listę podmiotów które pobożny katolik powinien bojkotować na wszelkie możliwe sposoby i opublikować ją w internecie, katolickich mediach czy zwykłych parafiach. Taki swoisty "indeks ksiąg zakazanych". Spektakularne zadymy mogą dać im niepotrzebny rozgłos a przecież ci ludzie właśnie celowo dążą do wywołania skandalu i podgrzaniu emocji.
Panowie - mam katolicki plan! Niesamowite, klawo jak cholera! Jak wszystkie Biura RM zbojkotują spektakle, to lewacy umrą z głodu. Albo jak pojawi się u mnie w gablocie parafialnej "Lista niecnych instytucji" to lewacy zapadną się ze wstydu pod ziemię a my wówczas zatańczymy wesołego obertasa!Egon - klawy plan!