Cytat: ececylia w Marca 04, 2020, 12:36:40 pmNie ma takiej potrzeby, jest już specustawa POPiSu, więc jesteśmy bezpieczni. To oczywiście sarkazm, wyjaśniam dla niekumatych.Pani się dobrze czuje? Czy ten wirus już Pani wyjadł trzeźwe myślenie?
Nie ma takiej potrzeby, jest już specustawa POPiSu, więc jesteśmy bezpieczni. To oczywiście sarkazm, wyjaśniam dla niekumatych.
Teraz widzę skopiowała z tamtego wątku i tu wkleiła ze swoim idiotycznym komentarzem. Żałosne! bardzo żałosne i Wielki Post mamy, zamiast orać swoje sumienie to chamstwo i politykierstwo w każdym wątku uskutecznia.
Tymczasem w Italii księża nie czytają maili
Cytat: Angelus Silesius w Marca 04, 2020, 20:24:59 pmTymczasem w Italii księża nie czytają mailiZazdroszczę temu księdzu. Kiedy przejdę na emeryturę, to pierwszą rzeczą jaką zrobię będzie zaprzestanie czytania maili.
. Uratuje nas… alkohol!Co uchroni nas przed koronawirusem? Higiena osobista. Powinniśmy dokładnie myć ręce po wyjściu z toalety. Najlepiej stosować żele z wysoką zawartością alkoholu – minimum 60 proc.Nie wiadomo nic o tym, by spożywanie trunków wysokoprocentowych chroniło przed zachorowaniem. No, ale… przezorny zawsze ubezpieczony.
Panie Rysiu, dostał Pan etat jako admin na FK?
Nie można odbierać maili z Chin ani otwierać załącznikow z rozwinięciem 'XXX.korona'
Cytat: rysio w Marca 05, 2020, 09:57:55 amNie można odbierać maili z Chin ani otwierać załącznikow z rozwinięciem 'XXX.korona'Bez przesady: odbierać można, ale trzeba się zabezpieczyć. Klawiaturę najlepiej dotykać tylko w gumowych rękawiczkach, a na ekran najlepiej patrzeć przez solidną maskę na twarz i oczy. Ja sobie kupiłem maskę taką jak używają spawacze, i mogę spokojnie otwierać wszystkie maile z całego świata.
Moja firma zwariowala i zmusza nas do pracy zdalnej.
Dlaczego kurie nie przeprowadziły odpowiednich sanitarnych szkoleń, gdy głośno jest o koronawirusowa nie pierwszy miesiąc?