Pyta pan skąd wzięłam cytat z książki Marcina z Kochen? -- stąd co podałam link do książki on-line. Poniżej zrzut z tej strony:
Stwierdzam, że tych słów nie ma w książce Marcina z Kochen, nie ma ich w zrzucie - nie wiem skąd je Pani wzięła i Pani też tego nie potrafi albo nie chce powiedzieć. Nie jest to więc cytat z Marcina z Kochen.I to by było na tyle.
p. Anna:Cytujponad 11 tysięcy zgonów.No i OK. Wszystkie liczby w granicach normy grypowej. Zapewne dojdzie do 14 - 16 tyś gdy się zakończy i nadal będzie zgodne z coroczną normą Proszę histeryzujących zdjęć nie wklejać bo tylko frajerzy dadzą się nabrać tak jak na inne wyreżyserowane fotki:Czy ktoś z państwa był w "magazynie wysokiego składowania i chłodzenia" zwłok? Ja byłem w Polsce. Wybierają państwo delikwenta po numerze na ekranie, "pyk" i automat wyciąga trumnę z 4 piętra i windą na podajniku zjeżdża, podpis, kwit i trumnę zabiera przemysł grabarski. Przestańmy wzruszać się trumnami ustawionymi w kościele. Gdyby naprawdę była dżuma to i tak państwo by sobie poradziło bez problemów. Nawet Polska jest na to technicznie przygotowana. Co dopiero Włochy, Francja i Niemcy.Przestańmy.PSSą nawet krematoria na kółkach, na ciężarówkach; podjedzie pod szpital; rach-ciach przerobi na popiół 20 delikwentów i pojedzie do następnego szpitala 24/24.
ponad 11 tysięcy zgonów.
Widze na tym forum same szury. Panie Slawku, byl pan kiedys u lekarza? Kiedykolwiek? Powinien pan miec zakaz - bo przeciez pan wiesz lepiej (na podstawie jakiegos innego szura, rzekomo z tytulem doktora - w USA 'doktorat' mozna miec w wieku 18 lat), bo lekarze i specjalisci maja mozgi przemielone. Powiem krotko: wierze wiekszosci specjalistow a nie mniejszosci. I nie wierze, jak wszystkie szury, ze to jest spisek.Do widzenia. Raczej opuszczam to forum, bo to nie ma sensu. Dyskusja z takimi starymi zgredami, ktorzy nie maja co robic na emeryturze wiec wsluchuja sie w glosy nawiedzonych szurow gloszacych teorie spiskowe juz mi sie zaczyna nudzic.
. Panie rysiu póki co to pan zapodał wyreżyserowaną fotkę, która obiegła świat, a ja podałam to co jest aktualne i prawdziwe. Czy oprócz tego co pan napisał powyżej, zastanowił się choć przez chwilkę o pożegnaniu przez swoich bliskich, o specjalnych modlitwach, które ten ksiądz odprawia? - nie zastanowił się pan, bo lepiej pisać co ślina na język przyniesie, bez żadnej empatii
. I takie dwie kreatury mają czelnośc sobie nabial z sienkiewicza robić.
prześlę panu na pw co szuria rozsyła
Wirus jest tak złosliwy, że w Europie umiera mniej ludzi niż w latach ubiegłych w analogicznym okresie. Będą dobierać ze zdrowych? Wejdzcie sobie na www.euromomo.eu