Przypomina mi to wygląd tablicy informacyjnej przy wejsciu do sekretariatu instytutu w l. 80-tych. Aby dotrzeć do wyników egzaminu, nalezało najsampierw pozrywać płachty ogłoszeń o kolejnym spotkaniu duszpasterstwa akademickiego, koncertu pudelsów, wezwania do strajku i bojkotu, nowej kserokopiarni w okolicy.....
Cytat: Sławek125 w Lutego 10, 2020, 10:39:06 amPrzypomina mi to wygląd tablicy informacyjnej przy wejsciu do sekretariatu instytutu w l. 80-tych. Aby dotrzeć do wyników egzaminu, nalezało najsampierw pozrywać płachty ogłoszeń o kolejnym spotkaniu duszpasterstwa akademickiego, koncertu pudelsów, wezwania do strajku i bojkotu, nowej kserokopiarni w okolicy.....Nie chce byc złosliwy ale poszukajmy...wśrod szyldów: artykuły biurowe, szkoła jazdy... fryzjer, krawiectwo...kaplica NFRR? Skoro moze być biuro rachunkowe, kebab i magiel to czemu nie kaplica?
Cytat: rysio w Lutego 10, 2020, 15:35:10 pmCytat: Sławek125 w Lutego 10, 2020, 10:39:06 amPrzypomina mi to wygląd tablicy informacyjnej przy wejsciu do sekretariatu instytutu w l. 80-tych. Aby dotrzeć do wyników egzaminu, nalezało najsampierw pozrywać płachty ogłoszeń o kolejnym spotkaniu duszpasterstwa akademickiego, koncertu pudelsów, wezwania do strajku i bojkotu, nowej kserokopiarni w okolicy.....Nie chce byc złosliwy ale poszukajmy...wśrod szyldów: artykuły biurowe, szkoła jazdy... fryzjer, krawiectwo...kaplica NFRR? Skoro moze być biuro rachunkowe, kebab i magiel to czemu nie kaplica?Panie rysiu, a czy światło jest po to by pod korcem stalo?