To przecież cały czas trwa. Wystarczy włączyć i posłuchać reżymową TV.
Konstatacja godna mojego "ulubienego" tytana intelektu Moniki Płatek, ksywa "profesor prawa".
Cytat: jwk w Lipca 01, 2019, 00:18:42 amKonstatacja godna mojego "ulubienego" tytana intelektu Moniki Płatek, ksywa "profesor prawa".Ta pani jak najbardziej pasuje do konwencji reżymowej TV.
Cytat: ececylia w Lipca 01, 2019, 00:46:25 amCytat: jwk w Lipca 01, 2019, 00:18:42 amKonstatacja godna mojego "ulubienego" tytana intelektu Moniki Płatek, ksywa "profesor prawa".Ta pani jak najbardziej pasuje do konwencji reżymowej TV.Ale przecież to w Pani zionącej obiektywizmem TVN miała ten cudowny występ z 12 listopada 2015, kiedy prowadząca redaktorka TVN (taka o niskim głosie) w czasie sesji "gadających głów" ogłosiła, że właśnie E.Kopacz przed Sejmem złożyła dymisję swojego gabinetu a pani nomen omen profesor Monika Płatek z ogromnym oburzeniem "dlaczego przed Sejmem a nie w Sejmie". Reakcja prowadzącej bezcenna. Festiwal trwał krótko, bo TVN pod pretekstem ochrony swoich praw autorskich zmusiła wszystkie yutuby do wycofania filmiku z tą sceną.
Ponieważ lubi Pan zarzucać innym życie w innej, nierealnej ect. rzeczywistości (i to w mało eleganckiej formie), ...
... mało eleganckiej formie ...
Cytat: stary kontra w Lipca 01, 2019, 16:19:16 pm... mało eleganckiej formie ...Arbiter elegantiarum?