Cytat: szczur.w.sosie w Lipca 29, 2009, 23:20:08 pmKatolickich szkół u nas nie matak w ramach dygresji: co stoi na przeszkodzie, aby przy Środowiskach Wiernych Tradycji powstawały "szkółki niedzielne"?Hmm, pomyślcie może ten pomysł jest wart podciągnięcia?
Katolickich szkół u nas nie ma
Ale są też pewne granice...Chciałem iść ze dwa tygodnie temu do fryzjera. "Mój" stały fryzjer był na urlopie, więc wybrałem pierwszy lepszy zakład w pobliżu. I oczywiście musiałem trafić na fryzjera - pedała. W trakcie strzyżenia pogładził mnie po główce i bródce... Wspomniał jak to o brodę trzeba dbać, żeby być przystojnym... Zapytał czy bym się siwych włosków nie chciał pozbyć... A podgalając kark stwierdził filuternie (charakterystycznym głosikiem): "Ech te włoski... Zawsze rosną tam, gdzie byśmy najmniej chcieli..."Dziękuję bardzo za taką współpracę. Ze dwa dni nie mogłem się ze wstrętu otrząsnąć... Chce być sobie pedałem - ok, możemy się pomodlić za jego uleczenie. Chce być sobie fryzjerem - ok, skoro jest we fryzjerstwie dobry. Ale niech zostawi swoje pedalstwo w domu.
A może na przyszłość iść do fryzjera - kobiety? Jak lesbijka - spokojnie Pan przetrzyma strzyżenie, jak nie, przynajmniej nie będzie się Pan ze wstrętu otrząsał
Chciałem iść ze dwa tygodnie temu do fryzjera. "Mój" stały fryzjer był na urlopie, więc wybrałem pierwszy lepszy zakład w pobliżu. I oczywiście musiałem trafić na fryzjera - pedała. W trakcie strzyżenia pogładził mnie po główce i bródce... Wspomniał jak to o brodę trzeba dbać, żeby być przystojnym... Zapytał czy bym się siwych włosków nie chciał pozbyć... A podgalając kark stwierdził filuternie (charakterystycznym głosikiem): "Ech te włoski... Zawsze rosną tam, gdzie byśmy najmniej chcieli..."Dziękuję bardzo za taką współpracę. Ze dwa dni nie mogłem się ze wstrętu otrząsnąć... Chce być sobie pedałem - ok, możemy się pomodlić za jego uleczenie. Chce być sobie fryzjerem - ok, skoro jest we fryzjerstwie dobry. Ale niech zostawi swoje pedalstwo w domu.
Ostatnio szłam do Złotych Szałasów (miejsce spotkań homosiów)
Cytat: wiridiana w Lipca 30, 2009, 11:25:30 amOstatnio szłam do Złotych Szałasów (miejsce spotkań homosiów) A skąd ta etykietka? W Arkadii czy Galerii Mokotów ich nie ma?
Wykazal sie Pan wielka "tolerancja". Gdyby mi sie przytrafila taka sytuacja, to fryzjer mialby wizyte u dentysty-protetyka jak nic Na marginesie nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo, choc od przyjaciol takie historie o pedalskich podrywach wielokrotnie slyszalem. Ale ponoc mam na gebie wymalowana "nietolerancje" a pedaly takich unikaja jak diabel swieconej wody.
Mialam kiedys fryzjera pedala, ale to byl tradycyjny pedal z zasadami Mimo to wolalam nie zaczynac dyskusji kiedy trzymal w reku ostre narzedzia
a jakie to zasady ma tradycyjny pedał ??
zdarzyło mi się takiego pedała-podrywacza wieczorkiem na plaży we Władysławowie w pysk strzelić... Widziałem później jak piasek wypluwał z między zębów.
Cytat: JRWF w Lipca 30, 2009, 11:40:37 amzdarzyło mi się takiego pedała-podrywacza wieczorkiem na plaży we Władysławowie w pysk strzelić... Widziałem później jak piasek wypluwał z między zębów. ja tam sie brzydze - nie wiadomo co w sobie noszą.
Wielka Brytania: Od wczoraj w akcie urodzenia dziecka można w rubrykach „rodzic” wpisywać nazwiska dwóch kobiet (...)Ministerstwo Spraw Wewnętrznych wprowadza nowe formularze aktów urodzenia, w których znajdują się dwie rubryki „rodzic” (parent). Ze zmiany przepisów mogą korzystać nie tylko kobiety pozostające w zarejestrowanych związkach partnerskich, ale również te z wolnych związków.