na fb znalezioneCytuj11 czerwca 2011 roku homoseksualna elita komunistycznej międzynarodówki wyszła ze śmiałą inicjaywą ekspansji na największą dzielnicę mieszkaniową w Polsce,warszawski Ursynów. Wymyślona została nawet bardzo chytra strategia ,mianowicie pod płaszczykiem ogólno rozumianej tolerancji i solidarności z różnymi mniejszościami ,symbol homoseksualnej dewiacji ,flaga w barwach tęczy wywieższona została na maszczie przed urzędem gminy na polecenie burmistrza warszawskiego Ursynowa.
11 czerwca 2011 roku homoseksualna elita komunistycznej międzynarodówki wyszła ze śmiałą inicjaywą ekspansji na największą dzielnicę mieszkaniową w Polsce,warszawski Ursynów. Wymyślona została nawet bardzo chytra strategia ,mianowicie pod płaszczykiem ogólno rozumianej tolerancji i solidarności z różnymi mniejszościami ,symbol homoseksualnej dewiacji ,flaga w barwach tęczy wywieższona została na maszczie przed urzędem gminy na polecenie burmistrza warszawskiego Ursynowa.
koalicja SLD - PiS
Burmistrz to P. Guział - SLD, dla którego pracuje w roli zastępców dwoje wybitnych działaczy PiS: W. Kołodziejski i J. Rogg, i za którym (t.j. burmistrzem) stoi czworo radnych PiS.Poza tym jeżeli Panią uwierają wszystkie negatywne opinie na temat PiS, to przypomnę zawsze aktualnego bp Krasickiego:"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi,Niechaj występek jęczy i boleje!"
Nie, proszę pana, mnie nie uwiera żadna krytyka, tylko ja to napisałam z obserwacji wpisów na tym forum. "Patrioci" wszelkie zło upatrują nigdzie indziej tylko w PiS, a pan to jeszcze podkreślił zatłuszczając i stąd było moje pytanie. Onego czasu był tu taki wątek i pana aktywnośc też widoczna, było o "antypisicy" gdzie dla niektórych jest chorobą nieuleczalną:http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,5940.15.html
"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi,Niechaj występek jęczy i boleje!"
Proszę pana gdybym tu od dziś zaczęła czytac i pisac, to mogłabym tak odczytac jak pani Teresa, która przecież ma prawo inaczej odczytac wypowiedź.