Panie Hubercie, ja tylko chciałbym zwrócić uwagę na to, że na:temat czy jakiś tam asz:dziennik to kolejne gadzinówki ze stajni gazetki bez napletka.A tak na marginesie, jaki był sens wklejenia 1:1 dużej publikacji Pani Anny (Grudzień 19, 2021, 18:29:55 pm) nad Pańskim dwuwierszowym wpisem?
CytujCiekawy artykuł na wpolityce: (również są odnośniki do innych artykułów w tym temacie) Pani Anno, ja tylko chcialbym zwrocic uwage na to, ze ksiadz nie wyparl sie molestowania innych osob, a jedynie zaprzeczyl oskarzeniom towarzysza Lisinskiego.https://natemat.pl/388845,marek-lisinski-klamal-ws-molestowania-przez-ksiedza
Ciekawy artykuł na wpolityce: (również są odnośniki do innych artykułów w tym temacie)
Przesłuchiwani na UB też się przyznawali do różnych rzeczy a przecież dzisiejszy inkwizytorzy od tzw pedofilii w Kościele to ich dzieci i wnuki.
Szlag mnie trafia jak slysze "tak zwana pedofilia".
Cytat: Hubertos w Grudnia 20, 2021, 21:34:12 pmSzlag mnie trafia jak slysze "tak zwana pedofilia". Niech Pan nie histeryzuje i postara się być precyzyjnym. Większość przypadków tzw. pedofilii to efebofilia, odróżnienie pociągu seksualnego do dzieci przed okresem dojrzewania, od pociągu seksualnego do osób we wczesnym lub późnym okresie dojrzewania jest istotne.