Pani mi nie udziela rad, ani innym też. Nikt o to u pani nie zabiega. Naczelne kłamstwo posoborowców polega na zasłanianiu się niezmienioną rzekomo nauka, gdy praktyka pokazuje zupełnie cos odwrotnego.
Po owocach ich poznamy; Jana - Pawła II, Pawła VI, itd. "nieznane listy" możemy sobie wsadzić np. na półkę, oprawiwszy w pergamin. Będą świetnie się prezentowały.
Cytat: rysio w Maja 25, 2020, 13:57:02 pmPo owocach ich poznamy; Jana - Pawła II, Pawła VI, itd. "nieznane listy" możemy sobie wsadzić np. na półkę, oprawiwszy w pergamin. Będą świetnie się prezentowały.Proszę mi powiedzieć czy zacytować coś z tego listu, co tam jest takiego niedobrego czy niezgodnego z nauką Kościoła? Na półkach to ja mam inne rzeczy i nie muszę nic oprawiać w pergamin i stawiać do prezentacji.
@ Anna M.Bardzo piękne teksty niestety spóźnione o 40 lat.Rozumiem, że zatem nikt nie poniesie odpowiedzialności w Polsce za tuszowanie i molestowanie. # murem za Jędraszewskim # my nie ruszamy aktorów, wy nie ruszacie biskupów. Ofiary mamy w d.
# my nie ruszamy aktorów, wy nie ruszacie biskupów. Ofiary mamy w d.
a po zdegradowaniu przez sędziego kościelnego władzy świeckiej przekazany będzie, by ta wymierzyła mu taką karę, jaka w prawie przewidziana jest dla ludzi świeckich, którzy w otchłań taką wpadli