Cytat: Sławek125 w Czerwca 24, 2020, 17:25:12 pmA niech sobie noszą co chcą, to nuworyszostwo i wieśniactwo w stylu kwacha, ta sama grupa krwi. Co mnie oburza, to ostentacja, pycha i pogarda dla takich leszczy jak my. Ci zarozumialcy i aroganci mają nas za debili, którzy najwyzej w życiu ruhle mieli na reku albo co bogatsi poljota i nie jorgną się o co biega. Na taką ostentacje sobie amerykański prezydent nie pozwala, a co dopiero taki...jak bp Janiak
A niech sobie noszą co chcą, to nuworyszostwo i wieśniactwo w stylu kwacha, ta sama grupa krwi. Co mnie oburza, to ostentacja, pycha i pogarda dla takich leszczy jak my. Ci zarozumialcy i aroganci mają nas za debili, którzy najwyzej w życiu ruhle mieli na reku albo co bogatsi poljota i nie jorgną się o co biega. Na taką ostentacje sobie amerykański prezydent nie pozwala, a co dopiero taki...jak bp Janiak
[...] No ale bp. Jarecki pokazał taki malutki gest na koniec homilii i wszystkie paszcze w kubeł, bo zarty sie skończyły, a życie jeszcze miłe.
Cytat: Sławek125 w Czerwca 24, 2020, 12:08:14 pm[...] No ale bp. Jarecki pokazał taki malutki gest na koniec homilii i wszystkie paszcze w kubeł, bo zarty sie skończyły, a życie jeszcze miłe. Może Pan przybliżyć, o co chodzi ... ?
Cytat: Licht w Czerwca 24, 2020, 14:48:51 pmSzanuje, ale wątpię żeby mógł Pan przekroczyć 3 promile i kontynuować zabawę.Paaaanie Lichcie, u mnie we wsi milicja z ciekawości wyłącznie(znaczy rutynowo) zatrzymała rowerzyste, który poruszał się jednosladem zgodnie z obowiazującymi przepisami i stwierdzono u niego ponad 5. Problemy dopiero zaczynają sie w okolicach 7 promili, no ale to trzeba mieć charakter i silną wole a nie mientkim być BLISKO 7 PROMILI U 23-LETNIEGO KIEROWCYŚwiętokrzyscy policjanci zatrzymali 23–letniego mieszkańca Kazimierzy–Wielkiej, który kierując, zblisko 7 promilami alkoholu w organizmie, wjechał samochodem w ogrodzenie posesji. Samochódspłonął wraz z dokumentami kierującego. Mężczyzna przebywa w szpitalu z obrażeniamiortopedycznymi, podobnie jak dwóch pasażerów, którzy z nim jechali.
Szanuje, ale wątpię żeby mógł Pan przekroczyć 3 promile i kontynuować zabawę.
Biedni ci kaliszanie, jak nie łajdak to pajactrzeba z takimi uwagani bardzo uważać, bo ja już do Państwa mówie z zaświatów jako zabanowany.