. Jesli kuria została zainfekowana przez biskupa sodomite innymi sodomitami na najwazniejszych posadach, to o jakiej kontroli pan mówi?
. Tutaj nie ma 2 stron, oni własnie po to tam są aby gasić swiatło.
Na każdego są haki.
No i ofiary... zbok wybiera je z rodzin, ktore mają problemy
. Z jednej strony moze to być wyraz pewnego zaniepokojenia, a nawet paniki
. Weźmy powołaną uchwałą sejmu z września 2019 r. państwową komisję ds. wyjaśnienia przypadków pedofilii. Nie działa do dziś. Członków komisji miał być siedmiu; jednego miał wskazać prezydent RP, po jednym premier oraz Rzecznik Praw Dziecka, a resztę sejm i senat. Minęło 8 miesięcy, a komisji nie ma i nie ma do niej kandydatów.Rozdział Kościoła i państwa... Wolne żarty.
. Także nie lubię Sekielskiego. Jeśli taki odważny to może podrąży temat pedofilii wśród tzw. artystów? Niedawna zagadkowa śmierć dziennikarki Ewy Żarskiej nie ma związku z tym tematem? A wśród polityków? Ale o tym cicho sza. Nie ma "społecznego zapotrzebowania".
No też tak może być, panie rysiu. Przecież to zawodowi krętacze i matacze i takie triki w małych palcach mają. Ja sobie poczytałem wpisy pod tym filmem. Tak jak sie spodziewałem. Reakcja na poziomie psa Pawłowa, fizjologiczna. Tak więc, te grzeczne przypuszczenia, że Sekielski jakąś krucjate antypedalską wszczyna, to sobie mozna w buty wsadzić. Jest jazda po Kosciele bez trzymanki.
/.../PSCytuj. Także nie lubię Sekielskiego. Jeśli taki odważny to może podrąży temat pedofilii wśród tzw. artystów? Niedawna zagadkowa śmierć dziennikarki Ewy Żarskiej nie ma związku z tym tematem? A wśród polityków? Ale o tym cicho sza. Nie ma "społecznego zapotrzebowania". Zaraz, zaraz, nikt nie broni Pospieszalskiemu albo red. Milcarkowi ( albo innym sprawnym intelektualnie katolikom, redaktorom, filmowcom etc) nakrecic film o pedofilii wsrod artystów.