Forum Krzyż
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Stycznia 22, 2025, 02:35:34 am

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
www.UnaCum.pl

Centrum Informacyjne Ruchu Summorum Pontificum
232919 wiadomości w 6647 wątkach, wysłana przez 1668 użytkowników
Najnowszy użytkownik: magda11m
Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Forum Krzyż  |  Novus Ordo  |  Kościół posoborowy  |  Wątek: Oto co stracilismy!
« poprzedni następny »
Strony: 1 2 3 [4] Drukuj
Autor Wątek: Oto co stracilismy!  (Przeczytany 8727 razy)
Bolt
aktywista

Czasami dużo szczekam!

« Odpowiedz #45 dnia: Czerwca 18, 2010, 21:39:19 pm »

Ten film jest dziełem "In the Spirit of Chartres" Commmittee (m.in. promującego pielgrzymkę z Paryża do Chartres, a nie w drugą stronę), a zaangażowani byli przedstawiciele środowiska "The Remnant". -- W każdym razie nie zrobiło tego FSSPX.
Tomasz
rezydent

Extra Ecclesiam nulla salus

Blog RZYMSKI KATOLIK
« Odpowiedz #46 dnia: Czerwca 19, 2010, 21:32:42 pm »

Ten film jest dziełem "In the Spirit of Chartres" Commmittee (m.in. promującego pielgrzymkę z Paryża do Chartres, a nie w drugą stronę), a zaangażowani byli przedstawiciele środowiska "The Remnant". -- W każdym razie nie zrobiło tego FSSPX.

Przy powstaniu tego filmu brali udział ludzie z środowiska The Remnant, The Catholic Family News oraz sedecy.
Vetus
adept
*

« Odpowiedz #47 dnia: Lutego 14, 2015, 23:42:44 pm »

To prawda.Tylko że my już nie mamy katolickiej wiary i nauki, tylko modernizowaną i o tym problemie wszyscy tutaj piszą.
Czyż nie kardynał Ottaviani cieszył się że dane mu będzie umrzeć, zanim zobaczy owoce SW2?

Niewiele brakowało, żeby to kardynał Alfredo Ottaviani (1890-1979) został Papieżem, proszę prześledzić sobie rozkład głosów na konklawe 1958, przegrał w ostatnim głosowaniu z kardynałem Angelo Roncallim jedynie 4 głosami.
Strony: 1 2 3 [4] Drukuj 
Forum Krzyż  |  Novus Ordo  |  Kościół posoborowy  |  Wątek: Oto co stracilismy! « poprzedni następny »

Działa na MySQL Działa na PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2014, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!