Grzegorz Braun:"100 tysięcy podpisów przekroczone!To już są oficjalne dane. Zbieramy jednak dalej. Oby jak najwięcej!Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści!"Cytat za :https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=361120750751641&id=268872956643088&fref=nf
Grzegorz Braun - bardzo pozytywna postać zasługująca na poparcie. Ale jest to walenie głową w mur. Jeszcze nie jego czas, jeszcze nie pora. Jeszcze sytuacja i mentalność naszego społeczeństwa do p. Brauna nie dojrzały. I nie pomoże tu żadne odmawianie różańców. do czego tak pouczająco namawiała mnie/nas przy innej sprawie pani CiociaA. Bądźmy trochę realistami. Ja głosuję na p. dr Andrzeja Dudę.
Cytat: Fideliss w Kwietnia 14, 2015, 17:23:06 pmGrzegorz Braun - bardzo pozytywna postać zasługująca na poparcie. Ale jest to walenie głową w mur. Jeszcze nie jego czas, jeszcze nie pora. Jeszcze sytuacja i mentalność naszego społeczeństwa do p. Brauna nie dojrzały. I nie pomoże tu żadne odmawianie różańców. do czego tak pouczająco namawiała mnie/nas przy innej sprawie pani CiociaA. Bądźmy trochę realistami. Ja głosuję na p. dr Andrzeja Dudę.Jeszcze nie dojrzało, w przyszłości dojrzeje? Musimy się przyzwyczaić, że w przyszłości to już pod każdym względem będzie gorzej. Sądzę, że za 15-20 lat to jedynie taka Doda będzie miała szanse na prezydenturę.