Cytat: Anna M w Lutego 15, 2015, 17:59:21 pmProszę sobie darować swoją biegunke postową i wypowiedzi w moja stronęAleż ja tylko odpowiadam na Pani zaczepkę, najkulturalniej, jak potrafię. Nie widać?
Proszę sobie darować swoją biegunke postową i wypowiedzi w moja stronę
Cytat: CiociaA w Lutego 15, 2015, 18:02:25 pmCytat: Anna M w Lutego 15, 2015, 17:59:21 pmProszę sobie darować swoją biegunke postową i wypowiedzi w moja stronęAleż ja tylko odpowiadam na Pani zaczepkę, najkulturalniej, jak potrafię. Nie widać?Jaką zaczepkę?, że raczyłam napisać ze forum niepolityczne? http://screenshooter.net/100648968/tyqvkis
Cytat: CiociaA w Lutego 15, 2015, 18:02:25 pmCytat: Anna M w Lutego 15, 2015, 17:59:21 pmProszę sobie darować swoją biegunke postową i wypowiedzi w moja stronęAleż ja tylko odpowiadam na Pani zaczepkę, najkulturalniej, jak potrafię. Nie widać?Przecież każdy kto nie popiera współpracownika Prezydenta Wszechczasów to liberał/nacjonalista/gnostyk tudzież inny wróg Tradycji Kościoła.
Przecież każdy kto nie popiera współpracownika Prezydenta Wszechczasów to liberał/nacjonalista/gnostyk tudzież inny wróg Tradycji Kościoła.
Cytat: Anna M w Lutego 15, 2015, 17:59:21 pmProszę sobie darować swoją biegunke postową i wypowiedzi w moja stronęMoja odpowiedź dotyczy tego wpisu Bo czasami doprawdy trudno mi zrozumieć Pani misję pouczania mnie publicznie, co jest stosowne, a co nie. Ja też chodziłam do przedszkola i kindersztubę odebrałam jak należy.
Niektórzy tu obecni tak uważają - dla nich niepopieranie PiS to herezja niegodna tradycyjnego katolika.
Ktoś z Państwa wie jak idzie zbieranie podpisów pod kandydaturą Grzegorza Brauna?
Cytat: Pedro Veron w Marca 17, 2015, 13:53:04 pmKtoś z Państwa wie jak idzie zbieranie podpisów pod kandydaturą Grzegorza Brauna?Gdy pytałem w niedzielę to było słabiutko. Trzeba się sprężać i zbierać podpisy.