"A jacy to źli ludzie mieszczanie kielczanie,żeby pana swego, Seweryna Kahane,zabiliście, chłopi, kamieniami, sztachetami"https://rafzen.wordpress.com/2015/02/16/polacy-chca-wiedziec-dlaczego-tesc-niejakiego-a-dudy-kandydata-na-prezydenta-w-polsce-pisze-utwory-antypolskie/ale wydaje się, że to judeochrześcijanom nie przeszkadza
W związku z wybitnie tendencyjną i nieuczciwą postawą tzw. "mediów toruńskich" podczas tej kampanii wyborczej, zaprzestaję jakiejkolwiek formy popieranie, wspierania, pomocy czy udziału w protestach w obronie tychże mediów, kiedy będą tego potrzebowały. Nawet reżymowe stacje czy mainstreamowe stacje prywatne nie pozwalają sobie na tak dalece posuniętą tendencyjną jednostronność. We wczorajszych "Wiadomościach TV TRWAM" pokazano fragment konferencji prasowej pod PKW, w tym lekko przez sekundę z boku Grzegorza Brauna, nie podając nazwisk ani nie wspominając ani o Ruchu Kontroli Wyborów, ani sztabach biorących udział w konferencji ( Pawła Kukiza i Grzegorza Brauna ) a tym bardziej o osobie Kandydata, który był tam osobiście. To jest postawa mediów rodem z głębokiego PRL-u, zdecydowanie godna najwyższej pogardy po prostu.
A tak BTW - dlaczego nikt nie wypomina teścia p. BK?? Szlaban cenzury czy jak? PS Nie jestem pisiorem, chciałbym tylko, żeby w mojej ojczyźnie coś wreszcie zaczęło się zmieniać. Nie agituję, chętnie przeczytam, jakie inni bywalcy tego Forum mają zdanie
@ryszard1966Pozwolę sobie zaprezentować moje zdanie. Otóż w 1-szej turze zapewne zagłosujemy "zgodnie z sumieniem", najprawdopodobniej większość Pań i Panów z tego Forum odda głos na P. Brauna. Ja także. OK. Ale będziemy mieć (chyba?) 2-gą turę, a w niej spotkają się najprawdopodobniej panowie BK i AD. Uważam, że do zwycięstwa p. BK wystarczy, jeśli wyborcy kandydatów, nazwijmy to "antysystemowych" ( "antysystemowy" Kukiz popierany przez takich "antysystemowców" jak p. K. Wojewódzki czy p. K. Kolenda-Zaleska ) obrażą się na cały świat i pozostaną w domu. Prezydentem na kolejne 5 lat pozostanie pan, który niedawno podpisał ustawy o in vitro i "antyprzemocową". Może naiwnie, ale wydaje mi się, że p. AD bedąc prezydentem tych ustaw jednak by nie podpisał, ale przynajmniej skierował do Tryb. Konst. jeśli nie założyłby weta.Po pierwszej turze od p. Brauna oczekuję, że publicznie oświadczy przynajmniej "Mojego głosu p. Komorowski na pewno nie otrzyma". Jeśli tego nie doczekam, to przepraszam, ale niech p. Braun swoje głodne kawałki opowiada sobie dalej ale już nie mnie.A tak BTW - dlaczego nikt nie wypomina teścia p. BK?? Szlaban cenzury czy jak? PS Nie jestem pisiorem, chciałbym tylko, żeby w mojej ojczyźnie coś wreszcie zaczęło się zmieniać. Nie agituję, chętnie przeczytam, jakie inni bywalcy tego Forum mają zdanie
Miało być tak pięknie! A tu g...no wyszło a nie harmonia sfer, Miłosciwy Panie!
@ryszard1966Pozwolę sobie zaprezentować moje zdanie. Otóż w 1-szej turze zapewne zagłosujemy "zgodnie z sumieniem", najprawdopodobniej większość Pań i Panów z tego Forum odda głos na P. Brauna. Ja także. OK. Ale będziemy mieć (chyba?) 2-gą turę, a w niej spotkają się najprawdopodobniej panowie BK i AD. Uważam, że do zwycięstwa p. BK wystarczy, jeśli wyborcy kandydatów, nazwijmy to "antysystemowych" ( "antysystemowy" Kukiz popierany przez takich "antysystemowców" jak p. K. Wojewódzki czy p. K. Kolenda-Zaleska ) obrażą się na cały świat i pozostaną w domu...........PS Nie jestem pisiorem, chciałbym tylko, żeby w mojej ojczyźnie coś wreszcie zaczęło się zmieniać. Nie agituję, chętnie przeczytam, jakie inni bywalcy tego Forum mają zdanie