A ja czytam. Głównie ze względu na dział historyczny, kulturalny i świetne intuicje w komentarzach o.Dawidowskiego OSA do Ewangelii. Oraz felietony p.Klaty ;-)
o.Dawidowski OSA, czy ten, ktory zostal oddelegowany do religia.tv, aby szerzyc propagadne przeciwko Mszy trydenckiej?
Cytujo.Dawidowski OSA, czy ten, ktory zostal oddelegowany do religia.tv, aby szerzyc propagadne przeciwko Mszy trydenckiej?Niewątpliwie właśnie po to został specjalnie oddelegowany. Zapewne przez masonerię. ;-)Myślę, że gdyby w Radio Maryja czy TV Trwam był dostępny taki pluralizm poglądów, jak choćby podczas rozmównicy w Religia.tv, zamiast urządzeń opóźniających wejście na antenę, żeby nie wygłaszać opinii innych niż założone przez prowadzących, byłoby naprawdę dobrze. I pierwszy zacząłbym słuchać RM. Więcej pluralizmu ma TOK FM ;-)
A prawda jest, ze zostal oddelegowany (przypisany) do prowadzenia programu o Mszy trydenckiej. Chociaz sam nie byl do tego przygotowany i sam jest niechetny samej Mszy.
W Radiu Maryja przed instalacją takich urządzeń często zdarzały się takie wypowiedzi, których najbardziej zagorzały wyznawca pluralizmu nie chciałby słyszeć. Zwłaszcza, że były pod adresem Kościoła i księży. Chyba, że jest miłośnikiem chamstwa.
A swoja droga, odkad zmienili mi TRWAM na religia.tv to jestem zadowolony. Jest ciekawiej, choc na pewno mniej katolicko.