W FSSPX go nie chcieli.
"Nigdy Kościół nie miał się tak dobrze, jak dzisiaj" Franciszek
Kto wypuścił księdza z domu emerytów? Został tam umieszczony nie bez powodu, za akcje do których nie był powołany i karykaturę pobożności. W FSSPX go nie chcieli.Omijać szerokim łukiem.
Proszę do ks. Bolesława nie chodzić. Jest to antytridentina. Ks. Bolesław niech się wpierw nauczy odprawiać a nie odciąga od tradycji.
Parę osób przeżyło 2 godzinne Msze x B. a nie 35-40 min. Zresztą słyszałem takie hasła na kościół św. Barbary "To tam gdzie są Msze przez 2 godziny?".
Cytat: kamilek w Grudnia 18, 2014, 09:57:19 amKto wypuścił księdza z domu emerytów? Został tam umieszczony nie bez powodu, za akcje do których nie był powołany i karykaturę pobożności. W FSSPX go nie chcieli.Omijać szerokim łukiem.1.Był w domu xięży emerytów? Jak się tam znalazł?2.Kto go tam u mieścił i z jakiego powodu?
3.Co to jest karykatura pobożności?
4.A co ma fsspx do tego?
Jutro o 11 msza trydencka
A co tam bylo zlego?
Ks. Bolesław niech się wpierw nauczy odprawiać a nie odciąga od tradycji.
Muszę potwierdzić niestety Opisywać wrażeń nie ma sensu. Kto był, ten wie. Kto nie był, nic nie straciłDziś przeżyłem.
Nie chcę pisać czegoś, co wygladałoby na paszkwil na x. B. ale... ale gdybym chciał ośmieszyć Tradycję w W-wie to sfilmowałbym i umieścił np. na YT
Dużo osób tam przychodzi?