Nie przeczytałem wszystkich zapisków sługi Bożej Rozalii Celakówny, ale wiem jedno. (...)
Proszę jeszcze raz posłuchać, jestem nędznym prochem, któremu Pan Bóg w swej nieskończonej miłości dał łaskę skruchy i nawrócenia. https://www.youtube.com/watch?v=8qePfyp2c9o
a on nie czyta tego co mu inni tłumacza,
Grzeczniej Wiewiórze! Mamy niski poziom tolerancji do zwolenników fałszywych objawień prywatnych, czy to tych z Medjugorje, czy od groupies ks. Kiersztyna.
Cytat: Anna M w Marca 27, 2014, 11:50:13 am a on nie czyta tego co mu inni tłumacza, Uczył Marcin Marcina... ? Bo Pani sobie coś ubzdurała w kwestii Pana Jezusa Chrystusa Króla Polski i uważa, że wszyscy tak powinni uważać. Proszę Pani, proszę sobie darować przynajmniej te złośliwości w stosunku do oponentów, bo nie ma Pani w tej sprawie ostatniego głosu i decydującego zdania. Może się Pani ta intronizacja nie podobać, ale to tylko rzecz Pani gustu, nic więcej. Proszę to wreszcie pojąć i przestać przesladować ludzi (a kapłanów szczególnie), tylko dlatego, że mają inne zdanie niż Pani.
Dziecino, proszę jaśniej bo nie rozumiem o co chodzi.
Kościół ma strukturę hierarchiczną, każdy nawet najgorszy ksiądz modernista, jest wyżej w hierarchii niż my.