"Wspólnoty spotykają się na swych Eucharystiach w sobotnie wieczory. „Przynajmniej nie można o nas powiedzieć, że jesteśmy niedzielnymi katolikami” – śmieje się Grzegorz Górny, szef „Frondy”. I co tu dużo mówić, ma rację."http://goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&cr=3&kolej=0&art=1233849413&dzi=1104764436&katg=Jakoś coś mi na Forum Frondy nie pasowało - zaskakiwało chamstwo, głupoty jakaś sekciarska atmosfera i nieprzejednanie...
Skompromitowali się w czasie nagonki na Ś.P. Księdza Biskupa Zbigniewa Kraszewskiego.
Nie wiem też czy słuszne jest utożsamianie czasopisma z tworem pod tytułem Forum Frondy.
Cytat: Hyacinthus Stanislaus Maj 25, 2009, 22:44:06Nie wiem też czy słuszne jest utożsamianie czasopisma z tworem pod tytułem Forum Frondy.Istotne pytanie. Jednak by być choć odrobinę wiarygodnymi muszą mieć jakiś wentyl przyzwoitości dla przyperfumowania odorku unoszącego się nad forami modrowanymi przes osoby pokroju tekillerów, wojtków37 czy tomaszów32.
Fronda to miejsce, gdzie neonów niemożebnie biją (nie napiszę, kto zasługuje na MVP, bo kazdy uczestnik tych potyczek wie)