Cytat: Angelus Silesius w Listopada 16, 2020, 14:21:19 pmCytat: rysio w Listopada 16, 2020, 14:11:25 pmTrochę to wszystko niekonsekwentne. Jeżeli całe "halo" dotyczy homoseksualizmu to co zrobimy z Pawłem VI ?Na pewno pożałuję tego pytania, ale co mi tam...O co chodzi z tym P6?Podobno Paetz szczycil sie tym, ze w albumie mial zdjecie z PVI na plazy. W ubraniach. Ale podobno pod tym zdjeciem bylo drugie, ktorego nie pokazywal, ale swoim kochankom zawsze mowil, ze koszulki zdjeli.
Cytat: rysio w Listopada 16, 2020, 14:11:25 pmTrochę to wszystko niekonsekwentne. Jeżeli całe "halo" dotyczy homoseksualizmu to co zrobimy z Pawłem VI ?Na pewno pożałuję tego pytania, ale co mi tam...O co chodzi z tym P6?
Trochę to wszystko niekonsekwentne. Jeżeli całe "halo" dotyczy homoseksualizmu to co zrobimy z Pawłem VI ?
Wiedziałem, że pożałuję. No ale o tym nie słyszałem w przeciwieństwie do sprawy Gulbinowicza.Skąd znacie takie informacje? Bo ja nowy w internetach nie jestem ale tego nie czytałem.
Temat sodomii Pawła VI poruszył w książce Nichitaroncalli controvita di un Papa, 1994 strony 85-86, 91-92
Bellegrandi, Franco (1994). Nichita Roncalli - Controvita di un Papa. Rome: Editizioni Internazionale di Letterature e Scienze. pp. 85–86, 91–92.
Panie rysiu, z tym coś tam było jak był patriarchą Mediolanu, to podobna sytuacja jak z tw filozofem w Pradze. Milicja zatrzymała Montiniego jak się włóczył "po cywilu" z podejrzanymi typami w podejrzanych miejscach.
Cytat: Sławek125 w Listopada 16, 2020, 22:56:14 pmPanie rysiu, z tym coś tam było jak był patriarchą Mediolanu, to podobna sytuacja jak z tw filozofem w Pradze. Milicja zatrzymała Montiniego jak się włóczył "po cywilu" z podejrzanymi typami w podejrzanych miejscach.Przeciez w Pradze byl zamach na TW Filozofa - tak o tym wtedy, w polowie lat dziewiecdziesiatych, pisaly media - wlacznie z Gosciem Niedzielnym . Pamietam jak dzis.