Ma Pan zdecydowanie za mały staż, by rozstawiać Moderację po kątach.
Jakby komuś się wydawało, że czytelnicy p. Michalkiewicza różnią się na plus od czytelników rzeczy mu przeciwnych, to nie poczyta p. Etratio ...
Moderator popełnił błąd i nie naprawił go, ani nie przeprosił.Nie chcę, by obok tego, co napisałem, wyświetlała się "Anna", a dlaczego, wystarczy nawet pobieżna analiza.Uogólnianie i duma z własnego podwórka... otwiera mi oczy na to miejsce.Żegnam.
Słowa pani A. tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest tu żywym wirusem. Jej posoborowa "mądrość" i spryt dla mnie są widoczne.
Fajnie że Pan zostaje
Cytat: etratio w Kwietnia 17, 2019, 17:01:17 pmSłowa pani A. tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest tu żywym wirusem. Jej posoborowa "mądrość" i spryt dla mnie są widoczne.Daj panie "katoliku" sobie na wstrzymanie! Jesteśmy w Wielkim Tygodniu a pan pluje swoim jadem, a już się pożegnał. Faktycznie iście "tradycyjna" postawa.Punkt 2 i każdy inny tu:http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,249.msg7479.html#msg7479[/size]
@ stary kontra: Jak ktoś nie dostrzega takich zdań pod moim adresem, kobiety, nie jakiejś małolatki :"Nie chcę, by obok tego, co napisałem, wyświetlała się "Anna" ...Mam prawo nie chcieć.Słowa pani A. tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest tu żywym wirusem. Jej posoborowa "mądrość" ....Na słowa - reakcja.... a jeszcze wcześniej w innym wątku pił do mnie, to o czym my tu gadamy? Były trzy FK tak? - od początku tu jestem, a raptem Luty 27, 2019, zjawia się nowicjusz i narzuca swoje widzi mi się i bezczelnie ubliża!
Panie etratio, to że zajechała pusta dorożka i wysiadło z niej kilku użytkowników fk, nie zobowiązuje nas jeszcze do wchodzenia z nimi w dyskusje. Prosze pisać, chętnie poczytam. Pan też mnie zwyzywał od troli i jakoś nie strzelałem focha. Doradzam szklanke wody przed umieszceniem posta. Z tego co Pan pisze wynika, że jest Pan neofitą i tę gorliwośc trzeba jakoś opanować. Na tym forum Pańskie odkrycia zostały już przerobione w tysiącach wpisów, a jednak nikt nie zwraca Panu uwagi, że drzwi o których Pan pisze zostały dawno wyważone.