Wprawdzie x. Trytek chyba nie umiera z głodu, ale czemu wysyłać intencję na koniec świata, skoro jest xiądz w Polsce ?
sprawa jest mi bardzo dobrze znana i nie mam wątpliwości, że bp. Morello miał rację.
Cytat: Mandaryn w Marca 30, 2013, 12:45:02 pmsprawa jest mi bardzo dobrze znana i nie mam wątpliwości, że bp. Morello miał rację.sprawa jest mi bardzo dobrze znana i nie mam wątpliwości, że ks. Morello nie miał racji.
Cytat: Fons Blaudi w Marca 30, 2013, 21:21:57 pmCytat: Mandaryn w Marca 30, 2013, 12:45:02 pmsprawa jest mi bardzo dobrze znana i nie mam wątpliwości, że bp. Morello miał rację.sprawa jest mi bardzo dobrze znana i nie mam wątpliwości, że ks. Morello nie miał racji.Przepraszam, ale w czym ? Czy w tym, że X.U.... nie powinien nigdy zostać wyświęcony na kapłana ? Czy w którejś innej ? Poważnie pytam, bez cienia złośliwości...
... żeby to chociaż było w kraju misyjnym ...
Cytat: Krusejder w Marca 31, 2013, 11:19:32 am... żeby to chociaż było w kraju misyjnym ...Dla sedewakantystów wszystkie kraje są misyjne
Szczerze powiedziawszy chyba nie tylko dla sedewakantystów... słuchając choćby tych wszystkich wypowiedzi Benedykta XVI, Franciszka innych papieży...