Kardynał Nycz pojechał do Warszawy na swoje imieniny. Przyjmuje dziś gości z ,,salonu".
Peter Erdö.
średnio, aczkolwiek Msza jest w samym centrum Budapesztu, w niedziele i w święta nakazane
Cytujśrednio, aczkolwiek Msza jest w samym centrum Budapesztu, w niedziele i w święta nakazaneczyli tak jak w Warszawie... niestety, czytałem, że jest poważnym kandydatem nadreńskich kolegów - młodym, na długi czas. Dla mnie 25 lat brzmi jak wyrok. (kara główna)
Raczej większość komentatorów jest zgodna, ze europejczyk nie będący Włochem nie ma na tym konklawe szans. Bukmacherzy tez tak sądzą.
CytujRaczej większość komentatorów jest zgodna, ze europejczyk nie będący Włochem nie ma na tym konklawe szans. Bukmacherzy tez tak sądzą.Ufff, obyale jednym tchem dopowiadają " lub kard. Scola"
Cytat: rysio w Marca 05, 2013, 18:10:00 pmCytujRaczej większość komentatorów jest zgodna, ze europejczyk nie będący Włochem nie ma na tym konklawe szans. Bukmacherzy tez tak sądzą.Ufff, obyale jednym tchem dopowiadają " lub kard. Scola"Ten ma znacznie większe szanse. Ale chyba w sumie nie byłby zły
Ciekawi mnie bardzo, skąd P.T. Forumowicze wiedzą, który kardynał ma większe szanse, a który nie. Jak można posiąść taką wiedzę - ja bym też tak chciał?
A jak już będę miał wiedzę, to zaraz zrobię zakład u bukmacherów. Czy to będzie grzech?
Wg mnie największe szanse z Włochów ma kard. Ravasi.