PRZESTROGA! Na 6 maja Maria z Irlandii zapowiedziała II wylanie Ducha Świętego – co o tym dniu piszą grupy medytacyjne! Jestem zaszokowany.
Od Adminów:My z kolei czytającym takie niebezpieczne przekazy i informacje polecamy modlitwę uwolnienia podyktowaną przez Pana Jezusa Vassuli Ryden 13 listopada 2006 rokuModlitwa Uwalniająca.Pan powiedział 13 listopada 2006 do Vassuli:
poczułem się jak rabin Joskowicz
Cytat: Krusejder w Maja 07, 2012, 15:31:06 pm poczułem się jak rabin Joskowicz Nie wiesz co mówisz.
Pan Papież (pisząc to poczułem się jak rabin Joskowicz) niestety od dawna promuje idee x. Kiersztyna
Panie Krusajder, co jest złego w prywatnych objawieniach, jeśli nie są sprzeczne z nauką Kościoła, nie ma żadnych błędów doktrynalnych, dogmatycznych, teologicznych itd?? Rozumiałbym gdyby Pan mówił: "Proszę o dystans do tych spraw" albo "Proszę o szczególną ostrożność bo czasami można się przejechać". Takie słowa były by dla mnie całkowicie zrozumiałe, ale Pana posty mają charakter całkowicie odradzający.
... co jest złego w prywatnych objawieniach, jeśli nie są sprzeczne z nauką Kościoła, nie ma żadnych błędów doktrynalnych, dogmatycznych, teologicznych itd?? ...