Cytat: Highlander w Stycznia 17, 2012, 00:27:26 am[off-topikowanie to stara tradycja na tem forum Nie off-topickowanie - a bokotematyczność. Jesteśmy na polskim forum
[off-topikowanie to stara tradycja na tem forum
Forum bez bokotematów, to jak kot bez ogona
Cytat: Artur Rumpel w Stycznia 17, 2012, 11:33:12 amForum bez bokotematów, to jak kot bez ogona, dziewczyna bez piegów albo babka wielkanocna bez rodzynek
A co to znaczy FAQ?
Mozeby lepiej FAQ czemś polskim zastąpic
Zaskocze Pana ale mi sie akurat nie kojarzy.
Po za tym odeszliśmy z tematu, więc proszę raczej kontynuować temat niż tą dyskusje.
Zaskocze Pana ale mi sie akurat nie kojarzy.Ale czy nie znalazl by sie jakis polski odpowiednik (nawiazuje do postu P. Parysa powyzej). Choc osobiscie nie mam nic przeciwko wszelkim bcym wtretom do jezyka.
Cytat: jwk w Stycznia 17, 2012, 15:56:49 pmCytat: Artur Rumpel w Stycznia 17, 2012, 11:33:12 amForum bez bokotematów, to jak kot bez ogona, dziewczyna bez piegów albo babka wielkanocna bez rodzynek no ba...jak wodka bez procentow
Jeśli już, to sedeprywacjonizm Sedewakantysta by zgłupiał, gdyby F1 nagle przyjął sub conditione sakrę biskupią od biskupów Fellay'a, Sanborna i Kelly'ego; podpisał przysięgę antymodernistyczną, unieważnił V2, zniósł NOM i powiedział, że to dopiero dobry początek reform A sedeprywacjonista by powiedział "habemus papam" )