Albo inaczej: osoba, która to zrobiła powinna być dotąd przesłuchiwana przez kontrwywiad w kazamatach przy al. Niepodległości, aż przyznałaby się, że jest germańskim szpionem.
Młody Pan jeszcze niedoświadczony. Wybaczam Panu.
Naczelny "GW" prosi o chwilę namysłu i wyjaśnia ...
Cytat: Wewiór w Października 01, 2011, 09:45:32 amNaczelny "GW" prosi o chwilę namysłu i wyjaśnia ... To do "swoich" a innymi kanałami przez "użytecznych" sączy właśnie to co Pan tu propaguje. P.S. Niech Pan wpisze w wyszukiwarkę "wiewiór" to się Pan zdziwi. Aż wierzyć sę nie chce, że za Pańskich zamieszchłych czasów nie obiło się to słówko o jego uszy.
A wewiór to mój kot (który był rudy i puchaty).
"Prawdziwej prawicy" podziekujemy zapewne niebawem, za koalicje PO-RPP, która jak wiadomo,w przeciwienstwie do tak znienawidzonego przez was PiSu wprowadzi zakaz aborcji hehe100% posłów PiSu zagłosowało za zakazem aborcji. PiS w zadnym glosowaniu w tym Sejmie nie miał 100% frekwencji. Gdyby taka zarzadzil, zapewne PO zrobiloby to samo. Juz nie wspominam, że po pewnym vecie Komora, też byscie pyskowali, że PiS glosowal za, bo wiedzial, ze Komor i tak zawetuje.Na szczescie mamy jeszcze poslow PR i KNP, którzy jak jeden maz zaglosowali za ustawą i zachowali 100% frekwencje.
Absencja nie była wysoka, są głosowania, gdy jest duzo wyzsza. Ja natomiast pytam się, gdzie w czasie najwazniejszego rzekomo od lat glosowania byli poslowie PR. Czyzby zbierali podpisy? To też im niestety nie wyszło. PiS zagłosował za 100% obecnych posłów, nie było jedynie 10, jak sie dowiedziałem niedawno z polecenia JarKacza, który przewidzial wysoka absencje poslow PO i to że się 15 poslow PO wylamie. Tych juz okrzyknieto bohaterami, a PiS to wuje, tak czy inaczej.Swoją drogą dochodzę do wniosku, że dla PR byłoby bardzo nie na ręke, gdyby ta ustawa przeszła. Glowny postulat sprzatniety ze standaru przez wuja JarKacza. To by dopiero było. Szkoda tylko, ze po drodze jest jeszcze Komor, który zawetowałby ustawę, z winy PiSu rzecz jasna.