CytujKurcze. Słabo mi. Straszne to. Pan się przytuli do mamy.Potencjalny obrońco kraju i rodziny.
Kurcze. Słabo mi. Straszne to.
Prosze nie manipulowac obrazami Pani Mamo.
Cytat: gnome w Września 11, 2011, 00:28:30 am(...)Nie słyszałem o dziwo w czasie walki o "pięknie poszarpanych ciałach" ani "o wspaniale okaleczonych", "cudnie tryskającej krwi" ani niczego podobnego.Proszę pana, albo pan nie rozumie pewnych spraw, albo po prostu nie chce zrozumieć. Kto tu pisał tak, jak pan napisał?: "o "pięknie poszarpanych ciałach" ani "o wspaniale okaleczonych", "cudnie tryskającej krwi" ani niczego podobnego." Niech pan się wczyta w artykuły, nawet ten co zamieściłam powyżej, to pan doczyta w czym rzecz. A propos tej walki, ja nie oglądałam, ale dziś w wiadomościach można wiele usłyszeć i jak słyszę, że w II rundzie p. Adamek oberwał cios w głowę, że padł na dechy zamroczony i te wszystkie inne ciosy, jakie otrzymał, to czy pozostaną bez uszczerbku na jego zdrowiu? jaki p. Adamek poobijany - widział pan jak jego twarz wygląda? Ciosy w głowę nie są obojętne dla zdrowia i wcale nie musi się od razu lać krew, jak było tu: (...) i podałam przykłady, mogą być te, ale mogły by być i inne.
(...)Nie słyszałem o dziwo w czasie walki o "pięknie poszarpanych ciałach" ani "o wspaniale okaleczonych", "cudnie tryskającej krwi" ani niczego podobnego.
CytujProszę pana, albo pan nie rozumie pewnych spraw, albo po prostu nie chce zrozumieć.Droga Pani mamo, Pani jest kobietą, ja absolutnie nie wymagam aby Pani rozumiała męskie "instynkty".To by było wręcz dziwne (żeby nie powiedzieć chore). Pani ma się rozczulać nad każdym dzieckiem które obtarło sobie kolanko, nie powinna Pani oglądać tak poobijanych twarzy, Pani instynkt zareaguje w sposób oczywisty do przewidzenia. I to dobrze, że tak reaguje!Mój tak nie zareaguje i to też jest zupełnie normalne.
Proszę pana, albo pan nie rozumie pewnych spraw, albo po prostu nie chce zrozumieć.
Jest wiele sytuacji, w których mdleją tylko mężczyźni.
Wspanialy bokser,wspaniala kariera.
Co do zdjęć które Pani mama wkleiła to generalnie stwierdzam, że jest to manipulacja.
No właśnie taka.(...)
Mój znajomy który fechtuje miał zdartą skórę z całej lewej ręki.
Proszę pana, szklaneczkę po kawie myłam w domu pod bieżącą wodą i mi pękła i tak mnie skaleczyło szkło, że miałam 5 szwów zakładane i sporo byłam na zwolnieniu lekarskim. Takich różnych wypadków i zdarzeń to można multum opisać.
Cytat: MK w Września 11, 2011, 13:20:58 pmMój znajomy który fechtuje miał zdartą skórę z całej lewej ręki.Proszę pana, szklaneczkę po kawie myłam w domu pod bieżącą wodą i mi pękła i tak mnie skaleczyło szkło, że miałam 5 szwów zakładane i sporo byłam na zwolnieniu lekarskim. Takich różnych wypadków i zdarzeń to można multum opisać.
CytujJest wiele sytuacji, w których mdleją tylko mężczyźni.Tak kiedy dostają młotkiem w głowę.
Ja kawę to tylko w kubku pijam.
No bo kawa (oczywiście z ciśnieniowego ekspresu) najlepiej smakuje w ładnej porcelanie .