Sam Pan znalazł dowody przeciwko swojej teorii. To jak to w koncu jest z tymi proporcjami? bo ja widzię same baby.
A mówił Pan co innego.
Panie, ile Pan masz lat, bo poziom tych odszczekiwań sugeruje na wiek szkolno-gimnazjalny.
90% uczestniczących w manifestacjach islamskich to mężczyźni, gdyż w islamie problemu z przyciągnięciem mężczyzn nie ma!
Na co Pan w dziecięcym stylu odpowiadasz, że to tylko tak wygląda bo ci straszni islamiści to kobietą nie pozwalają na nic a już na pewno nie na demonstrowanie.
No to Panu udowadniam, że Pan opowiadasz fantasmagorie i głupoty bo w 10 sekund na googlu można znaleźć zaprzeczenie Pana śmiesznym wymysłom.
I co uciszył Pan się? Nie, jak przystało na kilkunastolatka pomijasz cały kontekst rozmowy i zdroworozsądkowe argumenty i stwierdzasz, że na zdjęciach które pokazałem nie ma mężczyzn więc mój pierwszy argument nie jest prawdziwy. Gdybym wkleił zdjęcia z samymi mężczyznami to bym udowodnił, że na manifestacje chodzą kobiety? Co to za brednie!
Więc się pytam, jak dziecka, czy mam Panu wkleić dwa razy więcej zdjęć z demonstracji islamskich gdzie są tylko mężczyźni lub gdzie stanowią większość żebyś Pan zrozumiał?
Powtórzę więc w sposób zrozumiały również dla dzieci.
Większość mężczyzn posiada pewne wspólne cechy psychiczne, odróżniają nas one od kobiet (nas, tę większość mężczyzn, stanowczo nie wszystkich!).
Religia która te cechy uwzględnia (patrz przedsoborowy katolicyzm, islam,..) ta przyciąga mężczyzn, religia która te cechy lekceważy lub próbuje je jawnie zdławić przyciąga głównie kobiety i sfeminizowanych mężczyzn a właściwie powinno się powiedzieć chłopców.
Proszę pana, albo pan nie rozumie pewnych spraw, albo po prostu nie chce zrozumieć.
Droga Pani mamo, Pani jest kobietą, ja absolutnie nie wymagam aby Pani rozumiała męskie "instynkty".
To by było wręcz dziwne (żeby nie powiedzieć chore). Pani ma się rozczulać nad każdym dzieckiem które obtarło sobie kolanko, nie powinna Pani oglądać tak poobijanych twarzy, Pani instynkt zareaguje w sposób oczywisty do przewidzenia. I to dobrze, że tak reaguje!
Mój tak nie zareaguje i to też jest zupełnie normalne.
Kurcze. Słabo mi. Straszne to.
Pan się przytuli do mamy.
Potencjalny obrońco kraju i rodziny.
Jak mawiała moja prababcia (twarda kobita. wiele w życiu przeszła): "jestem twardsza niż większość rozmemłanych dzisiejszych chłopów".
Święta racja.