Proszę języka mi nie wystawiać.
Nie pijam kawy z ekspresu, pijam gruntówkę
Cytat: Mama w Września 11, 2011, 19:57:11 pmProszę języka mi nie wystawiać. No to mam w Pani sojusznika przeciw wywalaczom podrobów ! Mnie to się kojarzy z plugawcem urbanem (z przeproszeniem wcześniej nieuświadomionych).Cytat: Mama w Września 11, 2011, 19:57:11 pmNie pijam kawy z ekspresu, pijam gruntówkę Gruntówkę Znaczy biurową?
Cytat: Mama w Września 11, 2011, 19:57:11 pmNie pijam kawy z ekspresu, pijam gruntówkę Gruntówkę Znaczy biurową?
A nie prawda, mdleją jak żony odwożą do porodu i asystują im, a co nie którzy mdleją, albo wymagają jakieś pomocy, przecież pisze tu o tym na forum.
gruntówka to sypie pan zmieloną kawę do szklanki i zalewa wodą (gorącą?). A biurowa to jaka?
Dlatego pan Brawario zaraz pani odpowie, że nie powinno się w ogóle uczestniczyć w walkach, ze względu na to zagrożenie.
Sądzę że nie jest potrzebny jakiś powód do walki na pięści aby ją usprawiedliwić jeśli jest ona zgodna z jakimiś odpowiednimi zasadami, wówczas po prostu nie trzeba jej usprawiedliwiać.
Cóż "rozrywka" to rzeczywiście brzmi zniechęcająco... cały ten tłum ludzi którzy zachowują się jak jacyś fanatycy i wrzeszczą słowa uwielbienia albo nienawiści. Ale czy dlatego że jest sporo takich osób , które nie znają umiaru normalny człowiek nie ma już prawa obejrzeć sobie walki na pięści i podziwiać siłę czy też zręczność walczących oraz czerpać z tego przyjemność?