Nie można przymykać oczu na błędy choćby samego ks Małkowskiego.
Cytat: Robert w Sierpnia 24, 2011, 11:54:33 am Nie można przymykać oczu na błędy choćby samego ks Małkowskiego. Oczywiście widzimy jawnogrzesznicę, ale nie zapominamy tych co ją na tę droge sprowadzili. Czyja wina cięższa?
tych biednych ludzi, którzy widzą, że źle się dzieje i rozpaczliwie szukają ratunku.
@Genowefa: Czy czyste pobudki mają "na ten przykład" łowcy tzw. negacjonistów? Wydaje się, że dobrze wymierne w walutach. A tu jakoś nie widzę takiej motywacji. Więc jaka ona może być?
dosyć tu tego obcesowego traktowania księży, Ks. Małkowski to człowiek prawy , odważny. Nie każdy musi stać w wielomilionowym tłumie, machać chorągiewką i skandować. Ks. Natanek, Ks. Małkowski są wierni swemu sumieniu...A co ze sprawą przełożonego Legionu Chrystusa, dowiemy się w końcu dlaczego Jan Paweł II nie zareagował, czy nie czy tez ciągle będzie się tu "sądzić" takie postawy jak Ks Małkowski???
odnośnie ks. Małkowskiego, to kto tu kogo sądzi?
Cytat: Mama w Sierpnia 29, 2011, 15:00:59 pm odnośnie ks. Małkowskiego, to kto tu kogo sądzi? Ktoś wpisał tytuł "Ks Małkowski się zbłaźnił". Krasnoludki ??
Cytat: Krusejder w Sierpnia 29, 2011, 15:03:53 pmCytat: Mama w Sierpnia 29, 2011, 15:00:59 pm odnośnie ks. Małkowskiego, to kto tu kogo sądzi? Ktoś wpisał tytuł "Ks Małkowski się zbłaźnił". Krasnoludki ??Napisałem to z całą odpowiedzialnością. I oczekuję że ks Małkowski wycofa sie z tych teologicznych nieprawidłowości i publicznie przeprosi maluczkich. Wtedy zapewniam że i ja przeproszę go za ostre słowa.
Napisałem to z całą odpowiedzialnością. I oczekuję że ks Małkowski wycofa sie z tych teologicznych nieprawidłowości i publicznie przeprosi maluczkich. Wtedy zapewniam że i ja przeproszę go za ostre słowa.
Tytuł wątku nie ja nadałam i na 1 stronie wiele wyjaśniłam i m.in. napisałam tak: "Proszę sobie to słowo, zastąpić innym, pokrewnym - "zachowanie niepoważne". proszę się nie czepiać tego jednego słowa, które może być zmienione, tylko wziąć pod uwagę co naucza ks. Małkowski w pewnych tematach, bo o to chodzi.
Cytat: Mama w Sierpnia 29, 2011, 16:55:35 pmTytuł wątku nie ja nadałam i na 1 stronie wiele wyjaśniłam i m.in. napisałam tak: "Proszę sobie to słowo, zastąpić innym, pokrewnym - "zachowanie niepoważne". proszę się nie czepiać tego jednego słowa, które może być zmienione, tylko wziąć pod uwagę co naucza ks. Małkowski w pewnych tematach, bo o to chodzi.Ależ Droga Pani, sprawdzałem, kto "wystartował wątek, pełna "chwała" należy się Panu Robertu, a że z uporem brnie, zamiast poprawić, no to już kwestia Jego sumienia i takich tam jeszcze, widać nie znanych mu subtelności.