To że dociera do młodzieży poprzez karate jest jak najbardziej ok. Przecież bez wschodniej filozofii karate podobnie jak i inne wschodnie sztuki walki sa ok. Gorzej że popiera Medjugorje i kuma się chyba z niejakim Zielińskim.
Cytat: Major w Marca 07, 2019, 22:09:19 pmTo że dociera do młodzieży poprzez karate jest jak najbardziej ok. Przecież bez wschodniej filozofii karate podobnie jak i inne wschodnie sztuki walki sa ok. Gorzej że popiera Medjugorje i kuma się chyba z niejakim Zielińskim.Panie Majorze, przecież on walkę karate czy co tam jeszcze zostawił, wrócił z Medjugorie i już z tym skończył.
Cytat: Anna M w Marca 08, 2019, 18:31:57 pmCytat: Major w Marca 07, 2019, 22:09:19 pmTo że dociera do młodzieży poprzez karate jest jak najbardziej ok. Przecież bez wschodniej filozofii karate podobnie jak i inne wschodnie sztuki walki sa ok. Gorzej że popiera Medjugorje i kuma się chyba z niejakim Zielińskim.Panie Majorze, przecież on walkę karate czy co tam jeszcze zostawił, wrócił z Medjugorie i już z tym skończył.Z tego akurat karate (w sensie nie filozoficznym) to mógł nie rezygnować, z całej reszty mógłby zrezygnować.
Męska rzecz? Która?Modlitwa "łańcuszkowa"?(zdjęcie)Modlitwa "poddaje się, nie strzelać"?(zdjęcie)Czy może moja najulubieńsza - "modlitwa o deszcz, czy pada już deszcz?":(zdjęcie)
Nie chodzi czy firmy dobre czy nie dobre, bo to nie bułki z masłem, żeby je lubić czy nie lubić. Abp Hoser powiedział, że można organizować pielgrzymki modlitewne do Medjugorje, pod warunkiem, że będą miały charakter duchowy i nie będą dotyczyć objawień”.A na plakacie powyżej co widzimy? "w rocznicę objawień". A te "objawienia" nadal są promowane i podawane. Żeby się pomodlić do Maryi to koniecznie trzeba jechać do Medjugorie? Wierzą w te "objawienia" i jadą. Proponuję poczytać to co podałam w linku powyżej.
Cytat: Anna M w Marca 11, 2019, 11:52:54 amNie chodzi czy firmy dobre czy nie dobre, bo to nie bułki z masłem, żeby je lubić czy nie lubić. Abp Hoser powiedział, że można organizować pielgrzymki modlitewne do Medjugorje, pod warunkiem, że będą miały charakter duchowy i nie będą dotyczyć objawień”.A na plakacie powyżej co widzimy? "w rocznicę objawień". A te "objawienia" nadal są promowane i podawane. Żeby się pomodlić do Maryi to koniecznie trzeba jechać do Medjugorie? Wierzą w te "objawienia" i jadą. Proponuję poczytać to co podałam w linku powyżej.Socjalizm tak, wypaczenia nie. Czasem warto pomyślec zanim się kliknie
Abp Hoser powiedział, że można organizować pielgrzymki modlitewne do Medjugorje, pod warunkiem, że będą miały charakter duchowy i nie będą dotyczyć objawień”.
Cytat: Anna M w Marca 11, 2019, 11:52:54 amAbp Hoser powiedział, że można organizować pielgrzymki modlitewne do Medjugorje, pod warunkiem, że będą miały charakter duchowy i nie będą dotyczyć objawień”.Tego trzeba się trzymać i to propagować o co apeluje Kościół ustami abpa Hosera: organizujemy pielgrzymki, które mają mieć charakter DUCHOWY. Czyli bez fizycznych wyjazdów do Medjugorie za 550 zł + 220 euro. Robimy tak, jak ci, którzy DUCHOWO towarzyszą np. pielgrzymom na Jasną Górę. To naprawdę rozwiązuje wszystkie problemy i po pewnym czasie problem Medjugorie zniknie.