(...) zajrzałem do wyborczej, a tam artykuł bp.Pieronka i mowa, ze żałoby nie można przeciągać w nieskończoność. Nie czytałem reszty, bo mi się odruch wymiotny włączył. Szkoda słów.
I podobnie jak Komuchruskiemu krzyż im też przeszkadzał.
Cytat: bruno1960 w Kwietnia 09, 2011, 20:37:57 pm(...) zajrzałem do wyborczej, a tam artykuł bp.Pieronka i mowa, ze żałoby nie można przeciągać w nieskończoność. Nie czytałem reszty, bo mi się odruch wymiotny włączył. Szkoda słów.A może w.w. Biskup powtórzyłby to samo właścicielom w.w. "gazety" w kontekście wałkowanego w nieskończoność holokaustu.
(...) Dziś będąc na zakupach zajrzałem do wyborczej, a tam artykuł bp.Pieronka i mowa, ze żałoby nie można przeciągać w nieskończoność. Nie czytałem reszty, bo mi się odruch wymiotny włączył. Szkoda słów.
Polacy też nie lepsi, żeby przypomnieć zeszłoroczną hecę na Krakowskim Przedmieściu. Teraz też palące się znicze są uprzątane na bieżąco. Gronkowiec-Walec tłumaczy ...
Patrząc z boku nie wiem dlaczego element polskojęzyczny w postaci PIS walczy z elementem polskojęzycznym z PO, może ktoś wie?
CytujPatrząc z boku nie wiem dlaczego element polskojęzyczny w postaci PIS walczy z elementem polskojęzycznym z PO, może ktoś wie?Trzeba mieć mózg jak brukselka żeby tak pisać.
Cytat: PTRF w Kwietnia 09, 2011, 22:38:32 pmCytat: bruno1960 w Kwietnia 09, 2011, 20:37:57 pm(...) zajrzałem do wyborczej, a tam artykuł bp.Pieronka i mowa, ze żałoby nie można przeciągać w nieskończoność. Nie czytałem reszty, bo mi się odruch wymiotny włączył. Szkoda słów.A może w.w. Biskup powtórzyłby to samo właścicielom w.w. "gazety" w kontekście wałkowanego w nieskończoność holokaustu.cięta riposta !! brawo !!
Cytat: Tadeusz w Kwietnia 10, 2011, 22:38:38 pmPatrząc z boku nie wiem dlaczego element polskojęzyczny w postaci PIS walczy z elementem polskojęzycznym z PO, może ktoś wie?Trzeba mieć mózg jak brukselka żeby tak pisać.