ale naprawdę takie spodnie ciążowe z elastycznego materiału są bardzo wygodne.
Aż nie chce mi się czytać wpisów. Powiem tylko:TO WSZYSTKO PRZEZ GALÓW, KTÓRZY WYMYŚLILI SPODNIE......DLA FACETÓW!
Podobno w Europie Galowie. To był ich ludowy strój. Rzymianie, Grecy wiadomo jak chodzili. Nie wiem co w Chinach i innych częściach dalekiego wschodu. Może tam portki mieli wcześniej.
Podobno w Europie Galowie. To był ich ludowy strój. Rzymianie, Grecy wiadomo jak chodzili.
Polly westchnęła.- Wszystkie jesteśmy kobietami, majorze. Prawdziwymi kobietami. Nie tylko przebranymi za kobiety. I w tej chwili wolę nie wkładać spodni, bo byłabym kobietą przebraną za mężczyznę przebranego za kobietę przebraną za mężczyznę, i wtedy tak by mi się wszystko pomieszało, że nie wiedziałabym nawet, jak przeklinać.A w tej chwili mam ochotę przeklinać, sir, i to bardzo.? Terry Pratchett (ur. 1948)Kolor magii
CytujPolly westchnęła.- Wszystkie jesteśmy kobietami, majorze. Prawdziwymi kobietami. Nie tylko przebranymi za kobiety. I w tej chwili wolę nie wkładać spodni, bo byłabym kobietą przebraną za mężczyznę przebranego za kobietę przebraną za mężczyznę, i wtedy tak by mi się wszystko pomieszało, że nie wiedziałabym nawet, jak przeklinać.A w tej chwili mam ochotę przeklinać, sir, i to bardzo.? Terry Pratchett (ur. 1948)Kolor magii