Panie Sebastianie - usieszył mnie Pan powyższym postem
Jeśli jestem stronniczy - wynika to jedynie z adrenaliny jaką zapewniła mi lektura Panów wypowiedzi w obu wątkach. Stąd - pozowole sobie odnieść się do zarzutu jutro.
Szkoda, że nie przeprosi mnie Pan za wyzwiska niepubliczne.
Panie Kozłowski, chciałbym Pana najmocniej przeprosić, jeśli poczuł się Pan obrażony moimi wypowiedziami. Nie miałem absolutnie takiej intencji. Pozdrawiam.
ZA NIEPUBLICZNE WYZWISKA RÓWNIEŻ PANA PRZEPRASZAM PUBLICZNIE
Rozumiem, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.
Cytat: Seb. Kozłowski w Lipca 19, 2014, 11:28:41 amCzy zgadza się Pan, abyśmy sprawę po prostu puścili w niepamięć? Ja jestem na to gotów i zależy mi na tym, bo jestem zdania, że łatwiej iść przez życie porzucając przykre wspomnienia.Jak najbardziej. Po wzajemnych przeprosinach sprawę uznałem za niebyłą.
Czy zgadza się Pan, abyśmy sprawę po prostu puścili w niepamięć? Ja jestem na to gotów i zależy mi na tym, bo jestem zdania, że łatwiej iść przez życie porzucając przykre wspomnienia.
A tymczasem Stolica Apostolska przekazuje życzenia z okazji Id al-Fitr, wraz z wyrazami miłości i pokoju naszym muzułmańskim braciom i siostrom, z którymi nas wiele łączy http://ekai.pl/wydarzenia/ekumenizm/x80573/ku-prawdziwemu-braterstwu-chrzescijan-i-muzulmanow/