Mi chodzi o to, żeby tam dzwonić, wysyłać maile, cokolwiek, niech gość przestanie takie kity wciskać, albo przynajmniej niech wie, że zwykłym katolikom to się nie podoba. Chyba, że jesteście za?
A chyba do słów św. Pawła ("Żony! Bądźcie poddane mężom") katolik i katoliczka mają się stosować, a nie odrzucać, jeśli się nie podoba.
Zastanawia mnie pewna sprawa. Czy Ojciec Jacek Krzysztofowicz – Nie zna Pisma Św. ?Jeżeli chce widzieć kobiety przy ołtarzu niech pokaże gdzie mowa w Piśmie O kobiecie Kapłance powołanej przez Pana Jezusa Chrystusa.Pan Nasz Jezus Chrystus powołał Dwunastu , oni byli z Nim w Wieczerniku to im nakazał spełniać Eucharystie i udzielać Chrztu . Pismo święte mówi wyraźnie w pierwszym liście 1 Tymoteusza 2:12 Nauczać zaś kobiecie nie pozwalam ani też przewodzić nad mężem lecz chcę, by trwała w cichości. Drogi Ojcze Jacku proszę cię Poczytaj Pismo to nie boli , a można pojąć niektóre rzeczy. Tylko szatan nie dba o Dom Boży i możne mu szkodzić, ale i tak nie zwycięży. Chwilami patrzeć, słuchając ma człowiek na myśli że to zły duch wygrywa , niewolno nam upaść i błądzących trzeba przywoływać do pionu nawet jeśli są duchownymi ,, Jeśli brat twój zawini, upomnij go; i jeśli żałuje, przebacz mu" Łukasza 17:3.Panie Daj nam Świętych Kapłanów - kapłanów wiernych tobie.
To jest obłęd , Moja ciocia bardzo wierząca mówi że to jest kres, musi być kara za głupotę. Kościół zmierza w ciemną stronę, jak ślepy prowadzony przez ślepego zmierzający w przepaść. Gdzie ten Pancerny Kardynał-papież.
Gdzie ten Pancerny Kardynał-papież.
Cytat: bratpatryk w Kwietnia 19, 2009, 19:35:02 pmGdzie ten Pancerny Kardynał-papież. tu wystarczy przełożony kanoniczny. Pan by chciał z armaty do komara...
Cytat: bratpatryk w Kwietnia 19, 2009, 19:35:02 pmTo jest obłęd , Moja ciocia bardzo wierząca mówi że to jest kres, musi być kara za głupotę. Kościół zmierza w ciemną stronę, jak ślepy prowadzony przez ślepego zmierzający w przepaść. Gdzie ten Pancerny Kardynał-papież. A to papiez ma z tym co ten dominikanin wygaduje cos wspolnego?