Zresztą, na ile znam x. Trytka, ich jedynego potencjalnego duszpasterza, miałby na temat ww. akcji zdanie jednoznacznie negatywne.
Ano fakt.Panie corunius:Nie zna mnie Pan, a tak łatwo ocenia.Pana zaś tekst nie obalił tezy ks. Cekady, czyli wszyscy są kwita.Pozdrawiam
to kto to jest?
Cytat: Bobek1995 w Sierpnia 19, 2012, 20:57:48 pmAno fakt.Panie corunius:Nie zna mnie Pan, a tak łatwo ocenia.Pana zaś tekst nie obalił tezy ks. Cekady, czyli wszyscy są kwita.PozdrawiamNie oceniam pana tylko to co pan piszę na forum. Analiza x. Cekady została obalona http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,3862.150.html proszę jeszcze raz wejść( ważniejsze moje posty strona 7,10,11). Wiem jedno: jest pan bardzo naiwny, przyznam się że troszkę jak ja, ale ja nie w takim stopniu
Cytat: Andrzej75 w Sierpnia 18, 2012, 21:37:11 pmMam następujące pytanie: od kiedy i dlaczego właśnie od tej daty według sedewakantystów tron papieski jest nieobsadzony? W Polsce najwięcej jest takich, którzy uważają (co prawda większość się do tego głośno nie przyznaje), że od śmierci Jana Pawła II.
Mam następujące pytanie: od kiedy i dlaczego właśnie od tej daty według sedewakantystów tron papieski jest nieobsadzony?
Cytat: corunius w Sierpnia 19, 2012, 21:49:17 pmCytat: Bobek1995 w Sierpnia 19, 2012, 20:57:48 pmAno fakt.Panie corunius:Nie zna mnie Pan, a tak łatwo ocenia.Pana zaś tekst nie obalił tezy ks. Cekady, czyli wszyscy są kwita.PozdrawiamNie oceniam pana tylko to co pan piszę na forum. Analiza x. Cekady została obalona http://krzyz.nazwa.pl/forum/index.php/topic,3862.150.html proszę jeszcze raz wejść( ważniejsze moje posty strona 7,10,11). Wiem jedno: jest pan bardzo naiwny, przyznam się że troszkę jak ja, ale ja nie w takim stopniu Pan sobie naprawdę nieźle "wlewa" Drogi Panie Corunius...przykro mi ale niczego Pan w swych wpisach nie obalił, a już na pewno nie tez X. Cekady...dużo doprawdy jeszcze trzeba poczytać, dużo się dowiedzieć...ale dobrze, że ma Pan przynajmniej chęci...
Wypada i w tym wątku wspomnieć, że zbliża się sede vacante...Niedługo będziemy mogli się wspólnie z sedekami pomodlić o to, by dobry Bóg wrócił Kościołowi katolickiego papieża. Amen!