(...)http://przedsoborowy.blogspot.com/2015/11/kongresy-intronizacyjne.html [/size]Wspomniano na: "przedsoborowy.blogspot.com" o wizjach Adama Człowieka. Adam Człowiek ... Ale jest reklamowany w Radio Maryja przez o.Tadeusza Rydzyka.Nawet więcej niż reklamowany, bo wręcz zachęca się słuchaczy, by się wczytać dokładnie w te "objawienia"
@Pedro Veron"Jezus Chrystus był Żydem, ale nie z tego powodu jest Panem naszym i padamy przed Nim na kolana" - nie pamiętam teraz od kogo zaczerpnąłem ten cytat
Cytat: Pentuer w Grudnia 11, 2015, 09:33:02 am@Pedro Veron"Jezus Chrystus był Żydem, ale nie z tego powodu jest Panem naszym i padamy przed Nim na kolana" - nie pamiętam teraz od kogo zaczerpnąłem ten cytatPan nasz Jezus Chrystus NIE był żydem.
Cytat: szkielet w Grudnia 11, 2015, 13:49:13 pmCytat: Pentuer w Grudnia 11, 2015, 09:33:02 am@Pedro Veron"Jezus Chrystus był Żydem, ale nie z tego powodu jest Panem naszym i padamy przed Nim na kolana" - nie pamiętam teraz od kogo zaczerpnąłem ten cytatPan nasz Jezus Chrystus NIE był żydem.A kim był z urodzenia? Obrzezany, ofiarowany, do Świątyni co roku chodził, Paschę(inne święta też) obchodził - Muzułmanin?