Tak trochę na marginesie: czy to babsko jest tak wysokie, czy może ta proporcja na zdjęciu wynika z jakiegoś specyficznego jej ustawienia względem papieża (np. papież stoi trochę niżej)?
MASAKRA!Benedykt XVI ..... że jak że co ? WTF?To nie fotomontaż?Cytuj...niemniej papiez ma ciekawy wyraz twarzy przy udzielaniu Komunii...Jaki ma mieć wyraz twarzy, kiedy będąc głową Kościoła Katolickiego profanuje (wydawało mi się, że JŚw. tak odbiera "komunię" na rękę,chyba się pomyliłem - nie pierwszy raz zresztą...) hostię?!Czy to się nigdy nie skończy, ciągłe zawody, kiedy juz masz troszkę nadziei ciach "szmatą w pysk" A ta Pani podająca się za Królową Hiszpanii powinna dostać pod ołtarzem "kopa w dupę" i nic po za tym.
...niemniej papiez ma ciekawy wyraz twarzy przy udzielaniu Komunii...
Ona jest taka wysoka?
bardziej od tego zdjęcia gorszą nie niektóre komentarze.
Oglądając to zdjęcie znów poczułam się jak pies-przybłęda nie wiedzący za kim iść ...Przepraszam za szczerość
Trudno, zeby robil afere z powodu krolowej na oczach milionow telewidzow - on tez wie, co w konkretnej nadzwyczajnej sytuacji bedzie dobre - (...)
A czy Ksiądz nadal "nie robi afery", kiedy ktoś z parafian zażyczy sobie "do łapki" ? Napisałem "nadal", bo pamiętam Księdza wypowiedzi n.t. takiego sposobu udzielania Komunii św. z począkowego okresu pobytu Księdza na forum.