Poszukuję książki (może być pdf) "Medjugorje, prawda, czy fałsz" Doroty Rafalskiej. Ma ktoś może?
Michał Koterski udostępnił nową relację na Instagramie, w której wyznał, że "w końcu może zdradzić", gdzie aktualnie się znajduje. Okazuje się, że aktor dotarł do Bośni i Hercegowiny, a dokładnie do Medziugorie, miejsca, w którym rzekomo dochodziło do objawień Matki Boskiej.Michał Koterski od lat otwarcie mówi o swojej wierze i o tym, że to Bóg pomógł mu odnaleźć właściwą drogę w życiu. Aktor wcześniej zmagał się m.in. z chorobą alkoholową, a dzisiaj wykorzystuje swoje doświadczenia, by pomóc innym wyjść z nałogu. Teraz Koterski spełnił swoje marzenia i po kilku latach powrócił do Medziugorie, ważnego miejsca na mapie osób wierzących."Kochani, wreszcie mogę to zdradzić. Dotarłem do tego niesamowitego miejsca. Zobaczcie, jest mateczka, jestem w Medziugorie po sześciu latach. Powiem wam tak: w wielu miejscach na świecie byłem, ale tak dobrze, jak tu, to nigdzie, nigdy się nie czułem" — zaczął opowiadać Koterski.W kolejnych relacjach aktor pokazał m.in. figurę Matki Boskiej, a także zebranych przed nią wiernych.Jak ktoś czytał moją książkę, to słuchajcie, tam siedziałem w tych krzakach i tam piłem ten sok z aronii. To tu objawiła się Matka Boska, tu miała widzenie Miriana i tam ten sok z aronii jak mnie przycisnął, to myślałem, że mi d**ę rozerwie — kontynuował.
Przecież on należy do narodu wybranego.
Jedyny sensowny zarzut jaki słyszałem o Gospie w Medjugoriu jest to, że Gospa nie odsłania stópki. W Lourdes, Fatima wizjonerzy opisywali bardzo konkretne szczegóły wyglądu Maryi, w tym stopy.
Cytat: mac w Grudnia 31, 2025, 22:58:12 pmPrzecież on należy do narodu wybranego.Nie ma publicznie dostępnych informacji wskazujących na to, że reżyser Marek Koterski lub jego syn, aktor Michał Koterski, są Żydami
Nie wiem, czy u pana w synagodze go widujecie, ale jedyne co z Czarzastym i Żydami wiadomo to to że ich karciłhttps://dzieje.pl/wiadomosci/czarzasty-jezeli-narod-zydowski-chce-byc-szanowany-musi-szanowac-inne-narody-w-tym