A ja tam zdecydowanie wolę taki Poznań: http://www.youtube.com/watch?v=AaoQrNuns1s
Dziś usłyszałem w Kościele:"...i wszystkimi świętymi i ŚWIĘTYM JANEM PAWŁEM DRUGIM którzy w ciągu wieków ..."
Poza tym zostal uznany cud za wstawiennictwem JPII. Jak to wytlumaczyc? Gdyby Bog nie chcial JPII zaliczyc w poczet blogoslawionych, to by nie pozwolil na cud za jego wstawiennictwem. Oczywiscie stwierdzenie cudu za wstawiennictwem JPII nie jest neiomylne, ale jest to dosc silna przeslanka za tym, ze jednak Bog ma inne zdanie niz tradycjonalisci...
@DominoNRDziecko, nie ma smutniejszego widoku niż gówniarz, który się wymądrza, choć nie ma bladego pojęcia, o czym mówi.@TatoPana obecność na FK to jedno wielkie łamanie VIII przykazania.
Cytuj@DominoNRDziecko, nie ma smutniejszego widoku niż gówniarz, który się wymądrza, choć nie ma bladego pojęcia, o czym mówi.@TatoPana obecność na FK to jedno wielkie łamanie VIII przykazania.I przybył "sprawiedliwy", znany z obrażania cudzych mam i wytykał innym ich "błędy","grzechy" i "wady"!
Wśród moich to sesja