Moim zdaniem tzw. "obrońcy krzyża" są współodpowiedzialni za to, co się dzieje. To nie jest żadna walka o krzyż.
Cytat: PTRF w Sierpnia 10, 2010, 23:20:53 pmNo proszę, nawet z p. stefanem można (a w tym wypadku trzeba) się zgodzić.@ AdamPański ostatni post jest tylko dowodem tego, co napisałem. Niby "tylko i wyłącznie" moje zdanie, ale jeśli podobnie napisze jeszcze kilka czy kilkanaście osób, to niczego to nie dowodzi. Bardzo to ... pokrętne, drogi Panie.Jeżeli dziesięć, dwadzieścia czy więcej osób o poglądach pana szkieleta napisałoby, że mam poglądy rodem z GW, to naprawdę nie jest to powód, żebym się przejmował...
No proszę, nawet z p. stefanem można (a w tym wypadku trzeba) się zgodzić.@ AdamPański ostatni post jest tylko dowodem tego, co napisałem. Niby "tylko i wyłącznie" moje zdanie, ale jeśli podobnie napisze jeszcze kilka czy kilkanaście osób, to niczego to nie dowodzi. Bardzo to ... pokrętne, drogi Panie.
Cytat: Adam w Sierpnia 10, 2010, 23:24:18 pmCytat: PTRF w Sierpnia 10, 2010, 23:20:53 pmNo proszę, nawet z p. stefanem można (a w tym wypadku trzeba) się zgodzić.@ AdamPański ostatni post jest tylko dowodem tego, co napisałem. Niby "tylko i wyłącznie" moje zdanie, ale jeśli podobnie napisze jeszcze kilka czy kilkanaście osób, to niczego to nie dowodzi. Bardzo to ... pokrętne, drogi Panie.Jeżeli dziesięć, dwadzieścia czy więcej osób o poglądach pana szkieleta napisałoby, że mam poglądy rodem z GW, to naprawdę nie jest to powód, żebym się przejmował...Oczywiscie, ze nie ma powodu, zeby sie Pan przejmował. Po prostu taka jest prawda. Gdybym Panu powiedział, ze pisze Pan jak np. faszysta to by sie Pan oburzył i sie bronił, a skoro mówimy prawde to po co ma sie Pan bronić i przejmować. Proste.
Ciekawe ma Pan rozróżnienie wartości... Zapomniał Pan o antysemicie i rasiście, a także o nietolerancji. Poza tym nie napisałem, ze jest Pan człowiekiem GW, tylko, ze pisze Pan jak GW, a to jest kolosalna różnica.