Gdzie jest moderacja?
Panom już się raczyło mocno pomieszać od tego uwielbienia dla clowna z muchą. (...)
Z tą pedofilią mocno się przesadza. (...)lekka pedofilia nie jest szkodliwa społecznie(...)Ma Pan dalej zamiar strugać wariata?
Cytat: STSRadzę trochę ochłonąć, powstrzymać się od pisania, poczytać swoje wpisy, przemyśleć co nieco...Ja wiem, że mi Pan radzi pisać o clownie z muchą tylko peany na jego cześć lub wcale, niemniej muszę po raz kolejny odmówić.
Radzę trochę ochłonąć, powstrzymać się od pisania, poczytać swoje wpisy, przemyśleć co nieco...
A KNP w najnowszych sondażach przegrywa nawet z palikociarnią.Cytat: STSProsze się zastanowić, czy Pana zacietrzewienie w walce już nawet nie z p. Korwinem-Mikke, ale całym KNP, nie stawia Pana przypadkiem po drugiej stronie politycznej barykady. Swoją drogą - ciekawe jakby Pan zareagował, gdyby któryś z dyskutantów ucieszył się, że PiS przegrywa w sondażach z PO?Proszę się zastanowić po której stronie politycznej barykady stawia Pana popieranie człowieka, który pochwala zbrodnie putinowskie, pisał dla Urbana, przyjaźni się z wysoko postawionymi masonami polskimi i jest z nimi po imieniu, obraża kobiety i sugeruje bez owijania w bawełnę, że jego zdaniem są głupsze od mężczyzn, stoją pomiędzy mężczyzną a dzieckiem w hierarchii; uważa, że aborcja dyskretna niekoniecznie powinna być penalizowana; obraża niepełnosprawnych i jest zwolennikiem zamordyzmu prl-owskiego, a ponadto rzekł raz, że prezydent Komorowski jest bardziej konserwatyny od J. Kaczyńskiego, który jest "pobożnym socjalistą". Więc nie rozśmieszaj Pan ludzi z tym straszeniem PO, które było sojusznikiem "JKM" i której to partii politycznie ten człowiek jest użyteczny.
Prosze się zastanowić, czy Pana zacietrzewienie w walce już nawet nie z p. Korwinem-Mikke, ale całym KNP, nie stawia Pana przypadkiem po drugiej stronie politycznej barykady. Swoją drogą - ciekawe jakby Pan zareagował, gdyby któryś z dyskutantów ucieszył się, że PiS przegrywa w sondażach z PO?
pochwala zbrodnie putinowskie
pisał dla Urbana
przyjaźni się z wysoko postawionymi masonami polskimi i jest z nimi po imieniu
obraża kobiety i sugeruje bez owijania w bawełnę, że jego zdaniem są głupsze od mężczyzn
[JKM uważa, że kobiety - przyp. mój Seb. Kozłowski] stoją pomiędzy mężczyzną a dzieckiem w hierarchii
Żony niechaj będą poddane swym mężom, jak Panu, bo mąż jest głową żony, jak i Chrystus - Głową Kościoła: On - Zbawca Ciała. Lecz jak Kościół poddany jest Chrystusowi, tak i żony mężom - we wszystkim.
[JKM uważa, że - przyp. mój Seb. Kozłowski]aborcja dyskretna niekoniecznie powinna być penalizowana
Panu Pięknowłosemu pod rozwagę ...cóż za smutny news:http://news.money.pl/artykul/pawel;kowal;wspolpracowal;z;wsi,105,0,312425.html
(...)Cytat: STSRadzę trochę ochłonąć, powstrzymać się od pisania, poczytać swoje wpisy, przemyśleć co nieco...Ja wiem, że mi Pan radzi pisać o clownie z muchą tylko peany na jego cześć lub wcale, niemniej muszę po raz kolejny odmówić.Cytat: Seb. KozłowskiProszę mi wybaczyć dosadność komentarza, ale to brzmi, Panie Pięknowłosy, jak konfabulacje psychotyka! Znam osobiście kilka osób cierpiących na tę straszną chorobę, stąd skojarzenie, bo takie wypowiedzi są typowe dla tej choroby. Ja oczywiście nie ośmielam się Panu imputować choroby. Ja sygnalizuję, że taki sposób myślenia, takie wypowiedzi nie brzmią poważnie. Ba! Takie wypowiedzi brzmią skrajnie niepoważnie.Rozumiem, iż zna Pan powyższą problematykę z autopsji. Ewentualnie w Pańskiej rodzinie zabawa w stawianie podobnych diagnoz to chleb powszedni, zgaduję.
Proszę mi wybaczyć dosadność komentarza, ale to brzmi, Panie Pięknowłosy, jak konfabulacje psychotyka! Znam osobiście kilka osób cierpiących na tę straszną chorobę, stąd skojarzenie, bo takie wypowiedzi są typowe dla tej choroby. Ja oczywiście nie ośmielam się Panu imputować choroby. Ja sygnalizuję, że taki sposób myślenia, takie wypowiedzi nie brzmią poważnie. Ba! Takie wypowiedzi brzmią skrajnie niepoważnie.
obraża kobiety i sugeruje bez owijania w bawełnę, że jego zdaniem są głupsze od mężczyznCytat: Seb. Kozłowski O ile mnie wiadomo, JKM wyrażał wielokrotnie opinię, że kobiety są mniej inteligentne od mężczyzn. Taką opinię da się nawet udokumentować informacjami rangi doniesień naukowych. I co z tego? Nic! Za to kobiety są lepsze w haftowaniu od mężczyzn. Czy taka opinia jest obraźliwa dla kogokolwiek?Oczywiście, że jest obraźliwa dla kobiet. Dodatkowo "JKM" twierdzi, że każda kobieta skrycie marzy o byciu zgwałconą i tylko w gestii mężczyzny leży, by mieć odpowiednie rozeznanie, czy powinien ją wziąć siłą. Może Pan oczywiście szanować takie wypowiedzi i nie traktować ich jako obraźliwe dla kobiet, ale wtedy musi Pan przyjąć, że owa wypowiedź dotyczy także Pańskiej matki - że skrycie marzy o gwałcie i jest mniej inteligentna od mężczyzny. Gratuluję Panu.
O ile mnie wiadomo, JKM wyrażał wielokrotnie opinię, że kobiety są mniej inteligentne od mężczyzn. Taką opinię da się nawet udokumentować informacjami rangi doniesień naukowych. I co z tego? Nic! Za to kobiety są lepsze w haftowaniu od mężczyzn. Czy taka opinia jest obraźliwa dla kogokolwiek?
od dziś spać Pan spokojnie nie powinien, chyba że mnie tu publicznie, czerwoną czcionką, wielkimi literami w rozmiarze 14 pkt. co najmniej przeprosi!!! Daję Panu na zastanowienie się i na przeprosiny 7 dni, tzn. ma Pan czas do 30 maja br. do północy.
od dziś spać Pan spokojnie nie powinien, ...
Bo poglądy są jak dupy. Każdy ma własną a cudze śmierdzą.
Cytat: Seb. Kozłowski w Maja 22, 2014, 09:16:48 amod dziś spać Pan spokojnie nie powinien, ... Abstrahując od kontekstu sprawy zdanie powyższe ma charakter groźby karalnej - Art. 190 KK
Cytat: Seb. Kozłowski w Maja 22, 2014, 09:16:48 amod dziś spać Pan spokojnie nie powinien, chyba że mnie tu publicznie, czerwoną czcionką, wielkimi literami w rozmiarze 14 pkt. co najmniej przeprosi!!! Daję Panu na zastanowienie się i na przeprosiny 7 dni, tzn. ma Pan czas do 30 maja br. do północy.Niestety, nie będzie to możliwe, gdyż p. Pięknowłosy właśnie otrzymał 14-dniowego bana. --- Administracja
Ma Pan rycerza w avatarze (chyba tak to się nazywa ) a cytuje Pan komunistyczne prawo...Człowiek rycerski, jak ktoś obrażał jego najbliższych "lał w mordę", a nie czytał kodeks karny.Rozumiem, że jak Pan jedzie z kimś samochodem 60 km/h na ograniczeniu do 50 Pan cytuję mu kodeksy i wysokość mandatu za tą "zbrodnię" .A jak ktoś powie, że w Oświęcimiu nie zginęło 6 mln tylko np. 1 mln. to Pan mu tłumaczy, że to mowa nienawiści, negacjonizm i popieranie zbrodniczego systemu, i podaje paragraf kodeksu karnego?
"Znaj proporcium Mocium Panie"...
Zwracam się do zwolenników Kongresu Nowej Prawicy, którzy mają setki powodów aby tak lokować swojej sympatie: choćby dlatego, że i PiS i PO daleko dziś od wyrazistej sympatii do wolnego rynku. Rozumiem was. Ale czy wy naprawdę jesteście ślepi? Nie słyszycie tych dziwnych chichotów? Nie zauważacie tych jego przerysowanych uśmieszków, kiedy z wyraźną przyjemnością snuje swoje wywody o gwałcie? Kiedy delektuje się tym, że mógł się zabawić kosztem cudzego cierpienia.Naturalnie pytanie, czy to tylko skrzywienia charakterologiczne czy problem medyczny pozostawiam fachowcom. Ale w tym przypadku jak w mało którym powinno się tych fachowców przynajmniej spytać.Jeśli nawet powiedzieliby, że to tylko zbiór wyjątkowo drastycznych dziwactw, pozostaje inne pytanie. Czy wiarygodnym liderem politycznym jest ktoś, kto sprawia wrażenie człowieka zabawiającego się wyrywaniem skrzydełek muszkom? Człowiek o stylu bycia starego złośliwego dziecka.Nie chodzi już o to, że on ma takie czy inne poglądy polityczne. Mogę się z nimi zgadzać lub nie. Ale czy przedstawianiu poglądów na temat roli niepełnosprawnych w życiu społecznym powinny towarzyszyć szyderstwa z tej grupy i zresztą obsesyjne powracanie do tego tematu? Czy wywód na temat istoty zjawiska gwałtu nie był wygłoszony przez tego polityka w stylu prymitywnego sztubaka, któremu sperma zalewa oczy. Co jednak powiedzieć, jeśli taki sztubak przemawia ustami siwawego pana w muszce? Przecież to fenomen na światową skalę.